unhollyseth 16.09.09, 11:43 demotywatory.pl/146831/Piosenka-o-suce-ktora-zlamala-serce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kszo.pany Re: Wham - Last Christmas 16.09.09, 12:21 Przychodzi taki magiczny moment, zawsze w nocy z pierwszej soboty na niedzielę po 1 listopada, kiedy niemal wszystkie stacje radiowe serwują słuchaczom tę piosenkę, a to oznacza tylko jedno - sezon świateczny już się rozpoczął:) Odpowiedz Link Zgłoś
namacany Re: Wham - Last Christmas 16.09.09, 12:53 Z czystej ciekawości postanowiłem policzyć ile razy od września do końca roku usłyszę tę zniewalającą, romantyczną oraz prowokującą do nagłych i szybkich serca łopotów melodię. Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Wham - Last Christmas 16.09.09, 12:57 Ja osobiście NIE MOGĘ się doczekać Jingle Bell Rock www.youtube.com/watch?v=YQXMT_QhguI&feature=related Padnę trupem i nie wstanę do wiosny jak to usłyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Wham - Last Christmas 16.09.09, 13:18 to tak jak zbliza się jesień odczuwalne jest natężenie słuchania wspomnienia ......Niemena www.youtube.com/watch?v=4P8bwoCyRzc Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Wham - Last Christmas 16.09.09, 13:19 a jak zaczyna się wiosna zawsze z Markiem Grechutą :) www.youtube.com/watch?v=RpjAkO4cDJU Odpowiedz Link Zgłoś