Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 13:29 Co sądzicie o transferze z obecnego OFE do nowego OFE ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga77 Re: akwizytor ofe IP: 77.255.251.* 23.09.09, 14:12 Zależy z jakiego chcesz przejść do jakiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek_68 Re: akwizytor ofe, a fe... IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.09, 19:05 w sumie wszystko stoi na głowie i przyszlość OFE też jest wciąż dyskutowana. Każdy ma ochotę na naszą kasę już teraz a nikt nie chce gwarantować przyszłości. Najważniejsze, to unikać akwizytorów. Sam jestem przedstawicielem ING OFE i nigdy nie ganiałem klientów po zakładach pracy... Kto chce pogadać, ten sam trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temp.nick Re: akwizytor ofe, a fe... IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 23.09.09, 19:29 Sama idea OFE wcale nie stoi na głowie -Jak zwykle to jest z rozsądnymi ideami, ich realizacja (w Polsce) stoi pod wielkim znakiem zapytania, bo każdy by chciał, jak słusznie zauważyłeś, "naszą kasę już teraz a nikt nie chce gwarantować przyszłości" -Winny tu jest ustawodawca, bo fundusze mają ograniczone możliwości inwestowania, winne są same fundusze, bo pompują koszty do granic nieprzyzwoitości. Winien jest postPRLowski system, który toleruje ciągle parcha jakim jest ZUS a nie promuje wolno-rynkowego fair play. A całemu bałaganowi przygląda się z samozadowoleniem, kolejny po '89, złodziejski (nie)rząd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokalny Re: akwizytor ofe, a fe... IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.09, 20:28 dobry dowcip "wolnorynkowy fair play". Właśnie od roku mamy możliwość obserwowac jego skutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temp.nick Re: akwizytor ofe, a fe... IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 23.09.09, 20:54 Thanks -You made my day! -Nie przypuszczałem, że jestem aż tak dowcipny. Żona twierdzi, że jestem smutas (doustny) Odpowiedz Link Zgłoś