slicznotkaa 06.09.07, 19:53 W jakiej aptece we Wrocławiu dostenę ten krem? Może ktoś niedawno kupował i wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: Silicol Skin 06.09.07, 20:03 A nie możesz zamówić w aptece najbliżej swojego domku? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Silicol Skin 06.09.07, 21:34 To dosyc drogi specyfik i apteki czesto nie chca go trzymac,tylko sprowadzaja dla klienta.Ale naprawde warto miec go w swojej kosmetyczce Odpowiedz Link Zgłoś
slicznotkaa Re: Silicol Skin 06.09.07, 21:51 Rzeczywiscie kiedys dawno musialam go specjalnie zamawiac w aptece - teraz mi sie przypomnialo. Ale wkurza mnie to, że byłam juz w jakichs ośmiu aptekach i w żadnej nikt nie zaproponowal mi ze moze sprowadzic ten lek. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Silicol Skin 06.09.07, 21:59 Może dlatego, że Cię nie znają? Ja chodze tylko do jednej apteki na osiedlu i mam z tego pewne korzyści :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Silicol Skin 07.09.07, 09:25 ja wprawdzie kupuje ten specyfik w wwie, ale tez nigdy nie moge go dostac. zazwyczaj prosze w aptece zeby sprowadzili mi z hurtowni i na drugi dzien juz jest :) btw. nie daj sie namowic na zakup polskiego, tanszego odpowiednika, bo to jakies nieporozumienie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slicznotkaa Re: Silicol Skin 07.09.07, 20:19 A pytalam o tanszy odpowiednik, ale tez go nigdzie nie bylo. A jest duzo tanszy niz silicol skin? I co robi gorzej? Bo mi w silicolu pasuje zaczerwienienie skóry po jego zmyciu i takie przyjemne wysuszenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: Silicol Skin 07.09.07, 09:48 www.i-apteka.pl/p/pl/2731/silicol_skin_zel_100g.html Odpowiedz Link Zgłoś