Gość: back IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 03:06 Z 10 wpisów za jednym zamachem! No, no.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eska Dziekuje IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.02.02, 15:11 Moze byc wiecej jak chcesz. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: back Re: ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.02, 23:51 Pewnie, że chcę. Lecz już nie takie duże to brawo, bo widzę, że zdradzasz Skarżysko na rzecz Starachowic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska he he he he IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.02.02, 21:17 nigdy nie zdradzam .urodzilam sie w Starachowicach i mieszkalam tam 2 lata. mam tam rodzine i moja mama stamtad pochodzi. no to co z tymi brawami ? :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: back nie he he IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.02, 23:31 No, jak nie zdradzasz, to oczywiście są... Tylko spróbuj jeszcze tam coś domalować w tych Starachowicach!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska hi hi hi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.02, 21:08 mam domalowac, czy to zart ? :-))) Pozdrawiam. Jak tam po Walentynach ? Kochasz kogos ? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: back Re: hi hi hi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.02, 23:16 Od czasu zniknięcia Samanthy Fox - nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Fox ??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.02, 23:26 Czy ty masz na imie Sebastian ? To co, Walentynki uciekly niezauwazone ? Eeee, tyle mlodszych dziewczyn na swiecie od Samanthy.Czy to milosc wieczna i nikt jej nie moze zastapic ? Ja tez kochalam Limahla, a teraz zwyczajnym smiertelnikiem nie pogardze.Pozdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: back Re: Fox ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 23:09 Całe szczęście, mam na imię Niesebastian. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: Fox ??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.02.02, 15:43 ladnie ,podoba mi sie ,to hebrajskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Brawo eska! IP: *.chello.pl 09.05.02, 20:27 Brawo, brawo popieram, tylko nie urywajcie tak koledzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: Brawo eska! IP: 5.1R2D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 13.05.02, 20:21 jak tak popieracie ,to i ja popieram ......hahahha, pozdrawiam was, pa Odpowiedz Link Zgłoś