Dodaj do ulubionych

Brawo eska!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 03:06
Z 10 wpisów za jednym zamachem! No, no....
Obserwuj wątek
    • Gość: Nowy Re: Brawo eska! IP: 217.96.127.* 11.02.02, 07:45
      :-)))
      • Gość: eska Dziekuje IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.02.02, 15:11
        Moze byc wiecej jak chcesz. :-))))
        • Gość: back Re: ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.02, 23:51
          Pewnie, że chcę. Lecz już nie takie duże to brawo, bo widzę, że zdradzasz
          Skarżysko na rzecz Starachowic...
          • Gość: eska he he he he IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.02.02, 21:17
            nigdy nie zdradzam .urodzilam sie w Starachowicach i mieszkalam tam 2 lata. mam
            tam rodzine i moja mama stamtad pochodzi. no to co z tymi brawami ? :-0
            • Gość: back nie he he IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.02, 23:31
              No, jak nie zdradzasz, to oczywiście są...
              Tylko spróbuj jeszcze tam coś domalować w tych Starachowicach!!! :-)))

• Gość: eska hi hi hi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.02, 21:08
                mam domalowac, czy to zart ? :-))) Pozdrawiam. Jak tam po Walentynach ? Kochasz
                kogos ? :-)))
                • Gość: back Re: hi hi hi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.02, 23:16
                  Od czasu zniknięcia Samanthy Fox - nikogo.
                  • Gość: eska Fox ??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.02, 23:26
                    Czy ty masz na imie Sebastian ? To co, Walentynki uciekly niezauwazone ? Eeee,
                    tyle mlodszych dziewczyn na swiecie od Samanthy.Czy to milosc wieczna i nikt
                    jej nie moze zastapic ? Ja tez kochalam Limahla, a teraz zwyczajnym
                    smiertelnikiem nie pogardze.Pozdrowka.
                    • Gość: back Re: Fox ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 23:09
                      Całe szczęście, mam na imię Niesebastian. :-)
                      • Gość: eska Re: Fox ??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.02.02, 15:43
                        ladnie ,podoba mi sie ,to hebrajskie ?
                        • Gość: back Re: ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.02, 00:04
                          ta...
                          • never7 Brawo eska! 09.05.02, 18:29
                            Ech, tak mi się wyrwało...
                            • Gość: Aneta Re: Brawo eska! IP: *.chello.pl 09.05.02, 20:27
                              Brawo, brawo popieram, tylko nie urywajcie tak koledzy
                              • Gość: eska Re: Brawo eska! IP: 5.1R2D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 13.05.02, 20:21
                                jak tak popieracie ,to i ja popieram ......hahahha, pozdrawiam was, pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka