envi 15.05.04, 01:17 co za ostrowiecka xywa,toż to miasto ćpunów!odezwijcie się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfinka_12 Re: morfinka? 15.05.04, 10:56 widzisz wzięła się z tąd że kiedyś jak grałem w scrable na necie trzeba było się jakoś zalogować. No i postanowiłem że jakom nieustępliwy i wygrywać zawsze lubię to może chociaż to osłodzi gorycz porażki przeciwnikowi. Bo bez bólu przegra. Taki nick i już. Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: morfinka? 18.05.04, 08:57 czy to ty czy też może pod twoim nickiem ktoś nocami szleje???? Forum mężczyzna niby nie jest dla ciebie nudne????/?? No to moja droga czy uważasz że powinienem podać skrót do twoich linków. wygląd cipeczki:) (8) envi Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: morfinka? 19.05.04, 17:17 morfinka_12 napisał: > czy to ty czy też może pod twoim nickiem ktoś nocami szleje???? Forum > mężczyzna niby nie jest dla ciebie nudne????/?? No to moja droga czy uważasz że > > powinienem podać skrót do twoich linków. > > wygląd cipeczki:) (8) envi no moje,moje,reszty lepiej nie czytaj bo się zaczerwienisz:))na forum ostrowiec raczej nie będę pytać o wygląd cipeczki,tytuły wątków dopasowuję tematycznie do poziomu forum i poziomu jego uczestników,gadka na forum mężczyzna o wyższości psychoanalitycznej teorii freuda nad teorią analizy transakcyjnej byłaby nie na miejscu mogłaby wprowadzić w popłoch forumowiczów.zapraszam na forum Moda,tam są okazy i jaja jak 102:DDD. Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: morfinka? 19.05.04, 18:57 Pozwoliłem sobie jednak na to by przejrzeć jakość i zawartość Twoich wątków. Popatrzyłem tematycznie nad czym się koncentrujesz i o czym piszesz. Nie zaczerwieniłem się choć przyznam że ciekawa była to lektura momentami. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: morfinka? 18.05.04, 10:07 No popatrzyłem sobie i zobaczyłęm że jesteś nie tylko aktywistką ale nawet rzekłbym bardzo aktywną aktywistką. Ciewkawe wypowiedzi. sformuowania. Forum mężczyzna i Kobieta są zdominowane wręcz przez Ciebie. Działaj aktywnie w celu propagowania tego też forum. Ciao Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: morfinka? 19.05.04, 17:11 na tym forum się nic nie dzieje,udzielam się nie tylko na forum mężczyzna i kobieta,bywam też na forum społeczeństwo i uzależnienia.zapraszam do mojego funclubu. Odpowiedz Link Zgłoś