15.05.04, 01:17
co za ostrowiecka xywa,toż to miasto ćpunów!odezwijcie się!
Obserwuj wątek
    • morfinka_12 Re: morfinka? 15.05.04, 10:56
      widzisz wzięła się z tąd że kiedyś jak grałem w scrable na necie trzeba było
      się jakoś zalogować. No i postanowiłem że jakom nieustępliwy i wygrywać zawsze
      lubię to może chociaż to osłodzi gorycz porażki przeciwnikowi. Bo bez bólu
      przegra. Taki nick i już.
    • morfinka_12 Re: morfinka? 18.05.04, 08:57
      czy to ty czy też może pod twoim nickiem ktoś nocami szleje???? Forum
      mężczyzna niby nie jest dla ciebie nudne????/?? No to moja droga czy uważasz że
      powinienem podać skrót do twoich linków.

wygląd cipeczki:) (8) envi
      • envi Re: morfinka? 19.05.04, 17:17
        morfinka_12 napisał:

> czy to ty czy też może pod twoim nickiem ktoś nocami szleje???? Forum
        > mężczyzna niby nie jest dla ciebie nudne????/?? No to moja droga czy uważasz
        że
        >
        > powinienem podać skrót do twoich linków.
        >
        > wygląd cipeczki:) (8) envi

no moje,moje,reszty lepiej nie czytaj bo się zaczerwienisz:))na forum ostrowiec
        raczej nie będę pytać o wygląd cipeczki,tytuły wątków dopasowuję tematycznie do
        poziomu forum i poziomu jego uczestników,gadka na forum mężczyzna o wyższości
        psychoanalitycznej teorii freuda nad teorią analizy transakcyjnej byłaby nie na
        miejscu mogłaby wprowadzić w popłoch forumowiczów.zapraszam na forum Moda,tam
        są okazy i jaja jak 102:DDD.
        • morfinka_12 Re: morfinka? 19.05.04, 18:57
          Pozwoliłem sobie jednak na to by przejrzeć jakość i zawartość Twoich wątków.
          Popatrzyłem tematycznie nad czym się koncentrujesz i o czym piszesz. Nie
          zaczerwieniłem się choć przyznam że ciekawa była to lektura momentami.

Pozdrowienia.
    • morfinka_12 Re: morfinka? 18.05.04, 10:07
      No popatrzyłem sobie i zobaczyłęm że jesteś nie tylko aktywistką ale nawet
      rzekłbym bardzo aktywną aktywistką. Ciewkawe wypowiedzi. sformuowania. Forum
      mężczyzna i Kobieta są zdominowane wręcz przez Ciebie. Działaj aktywnie w celu
      propagowania tego też forum. Ciao
      • envi Re: morfinka? 19.05.04, 17:11
        na tym forum się nic nie dzieje,udzielam się nie tylko na forum mężczyzna i
        kobieta,bywam też na forum społeczeństwo i uzależnienia.zapraszam do mojego
        funclubu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka