sensei4 07.11.04, 22:47 To pamietna data,( dla mnie). Zdałem "małą mature" , bo mniejszej nie było. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stanislaw.sidor Re: 1950 ! 08.11.04, 08:55 Tak, to wszystko przeżyliśmy: małe matury, małe dzieci, małe interesy, małe ojczyzny... Pewnie dlatego tak mało znaczymy, kiedy przyszło wielkie, globalne. Pozdrawiam globalnie maluczki St.S. Odpowiedz Link Zgłoś
sensei4 Re: 1950 ! 08.11.04, 09:21 Tak, tak, szczególnie te "małe interesy" . Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw.sidor Re: 1950 ! 09.11.04, 08:31 Wiesławie, spieszę donieść, że mam za sobą 35 lat pożycia małżeńskiego z jedną kobietą. Może fakt ten pozwala domniemać, że mój "mały interes" nie jest najgorszy? Kulczyk, ten to ma interes! St.S. Odpowiedz Link Zgłoś
sensei4 małe interesy 09.11.04, 09:49 Łoj !! Nie o tych myślałem. Przepraszam za rozkojarzenia. W. Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw.sidor Re: małe interesy 09.11.04, 13:36 Ależ nie ma za co przepraszać. Chciałem tylko zażartować, bo parę razy udało się nam wywołać wesołość. A póki co, taki prosty żarcik. Wchodzi baba do tramwaju i wzdycha: - Ale tu wielki tłok! Stojący tuż obok niej facet odpowiada z dumą: - To mój! Pzdr. St.S. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta881 Re: małe interesy 11.11.04, 23:01 Podoba mi się żarcik, więc napiszę następnny: Przepraszam za głupi humor, ale ze względu na okoliczności podaję: Siedzą dwa Downy w pokoju Nagle gaśnie światło Jeden mówi: To korki, A drugi: pójdę mu otworzyć! Odpowiedz Link Zgłoś