Dodaj do ulubionych

wczoraj byłem na Kabarecie Moralnego Niepokoju

20.01.05, 07:40
Mówię wam - ubaw po pachy - polecam
Obserwuj wątek
    • bmwariat Re: wczoraj byłem na Kabarecie Moralnego Niepokoj 20.01.05, 08:25
      Ja miałem iść 18 na Ani MRU MRU, ale niestety plany nie wypaliły, a było ponoć
      zaaa....a:)
      • malywroc Re: wczoraj byłem na Kabarecie Moralnego Niepokoj 20.01.05, 09:11
        a tak na marginesie:
        jaki jest wasz ulubiony kabaret?
        • bmwariat Re: wczoraj byłem na Kabarecie Moralnego Niepokoj 20.01.05, 09:23
          Zdecydowanie Lubelski ANI MRU MRU
          • malywroc Re: wczoraj byłem na Kabarecie Moralnego Niepokoj 20.01.05, 09:47
            ostatni wpadły mi w ręce ich skecze na płytce - poprostu bomba
            • ck_forever Re: wczoraj byłem na Kabarecie Moralnego Niepokoj 20.01.05, 13:35
              Taka płytka to skarb.
        • buksy Koń polski... 20.01.05, 09:57
          ...jednak trochę siermiężności kabaretowi jest potrzebne
        • raskarba Ulubiony kabaret 20.01.05, 15:01
          Przepraszam, że się tak wyrażę, ale "za moich czasów" nie do pobicia była
          audycja radiowa "60 minut na godzinę", w której prym wiódł kabatet Studio 202
          (Jan Kaczmarek i kompania)oraz Jacek Fedorowicz. Dobra była też Elita, duet
          Laskowik-Smoleń i mnóstwo innych, których nazwy uleciały mi z pamięci. Swego
          czasu chodziło się do Rotundy w Kraku na PAKę (przegląd kabaretów studenckich).
          W tamtych czasach, ze względu na cenzurę, nabijano się głównie z polityki. A z
          czego kabareciarze śmieją się dzisiaj ? Czy w ogóle jeszcze komuś do śmiechu ?
        • raskarba Ja bym chyba wolał... 20.01.05, 15:02
          Kabaret Niemoralnego Pokoju !
        • dizzy81 Ani mRU MRU 20.01.05, 22:20
          • fiszu Re: Ani mRU MRU 21.01.05, 17:54
            I ich obłąkańczy numer z Wackiem - śpiewającą lalką. Kudre, widziałem to z 10
            razy i za każdym razem mam uciechę.
    • fiszu Re: wczoraj byłem na Kabarecie Moralnego Niepokoj 20.01.05, 13:29
      A dla mnie legendą pozostanie POTEM. Halama też jest na niezłym poziomie. JURKI
      były ok. Teraz w okrojonym składzie to nie to samo.
    • envi Re: wczoraj byłem na Kabarecie Moralnego Niepokoj 20.01.05, 17:14
      hehe,widziałam ich kiedyś w Karuzeli,ale dla mnie nie do pobicia do dziś jest
      kabaret "Potem", widziałam ich niestety tylko w tv:(.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka