malywroc 20.01.05, 07:40 Mówię wam - ubaw po pachy - polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwariat Re: wczoraj byłem na Kabarecie Moralnego Niepokoj 20.01.05, 08:25 Ja miałem iść 18 na Ani MRU MRU, ale niestety plany nie wypaliły, a było ponoć zaaa....a:) Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: wczoraj byłem na Kabarecie Moralnego Niepokoj 20.01.05, 09:11 a tak na marginesie: jaki jest wasz ulubiony kabaret? Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: wczoraj byłem na Kabarecie Moralnego Niepokoj 20.01.05, 09:23 Zdecydowanie Lubelski ANI MRU MRU Odpowiedz Link Zgłoś
malywroc Re: wczoraj byłem na Kabarecie Moralnego Niepokoj 20.01.05, 09:47 ostatni wpadły mi w ręce ich skecze na płytce - poprostu bomba Odpowiedz Link Zgłoś
ck_forever Re: wczoraj byłem na Kabarecie Moralnego Niepokoj 20.01.05, 13:35 Taka płytka to skarb. Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Koń polski... 20.01.05, 09:57 ...jednak trochę siermiężności kabaretowi jest potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
raskarba Ulubiony kabaret 20.01.05, 15:01 Przepraszam, że się tak wyrażę, ale "za moich czasów" nie do pobicia była audycja radiowa "60 minut na godzinę", w której prym wiódł kabatet Studio 202 (Jan Kaczmarek i kompania)oraz Jacek Fedorowicz. Dobra była też Elita, duet Laskowik-Smoleń i mnóstwo innych, których nazwy uleciały mi z pamięci. Swego czasu chodziło się do Rotundy w Kraku na PAKę (przegląd kabaretów studenckich). W tamtych czasach, ze względu na cenzurę, nabijano się głównie z polityki. A z czego kabareciarze śmieją się dzisiaj ? Czy w ogóle jeszcze komuś do śmiechu ? Odpowiedz Link Zgłoś
fiszu Re: Ani mRU MRU 21.01.05, 17:54 I ich obłąkańczy numer z Wackiem - śpiewającą lalką. Kudre, widziałem to z 10 razy i za każdym razem mam uciechę. Odpowiedz Link Zgłoś
fiszu Re: wczoraj byłem na Kabarecie Moralnego Niepokoj 20.01.05, 13:29 A dla mnie legendą pozostanie POTEM. Halama też jest na niezłym poziomie. JURKI były ok. Teraz w okrojonym składzie to nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: wczoraj byłem na Kabarecie Moralnego Niepokoj 20.01.05, 17:14 hehe,widziałam ich kiedyś w Karuzeli,ale dla mnie nie do pobicia do dziś jest kabaret "Potem", widziałam ich niestety tylko w tv:(. Odpowiedz Link Zgłoś