banan9991 06.04.06, 19:21 podobno jestesmy wpisani do programu transport skarzysko starachowice ostrowiec opatow co to znaczy kiedy beda prace Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal13w Re: expres polaczenie 06.04.06, 21:05 pathos jak zwykle mnie rozwalasz:))) przepraszam za offtop, ale nie mogłem się powstrzymać;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: expres polaczenie 06.04.06, 21:11 dzięx :-D Staram się,jak mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: expres polaczenie 13.04.06, 23:10 nasz wodz john chce aby droga 42 leciala na ozarow a nie na opatow Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Kszo_pany,czekamy 15.04.06, 00:39 banan9991 napisał: > nasz wodz john chce aby droga 42 leciala na ozarow a nie na opatow Jak ty się do tego ustosunkujesz? Czyżby Jasiu zamierzał i z opatowem wojować? Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: Kszo_pany,czekamy 15.04.06, 00:45 Jasiu chce ożywić Bodzechów i Ćmielów, bo przez to zyska sympatię powiatu, chce też podlizać się Ożarowowi, bo gdzie jest cement, tam jest układ i kasa. Generalnie wolałbym drogę 42 na Opatów. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Kszo_pany,czekamy 15.04.06, 00:54 Ja egoistycznie też bym wolał dobra drogę do Lublina,choć najbardziej przez most w Solcu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kszo.pany Re: Kszo_pany,czekamy 15.04.06, 01:00 Most w Solcu to jest, tylko że nie może być wykorzystany w czasie pokoju, bo ma ważne znaczenie strategiczne i leży równolegle do rzeki, ale nie wiem po której stronie, bo to tajemnica wojskowa. Ta droga z Iłży do Lipska i dalej przez Solec do Opola Lubelskiego (LOP) ma po drugiej stronie Wisły ten sam numer. Słyszałem o Holendrach,którzy dojechali w Solcu TIRami do przeprawy promowej i zgłupieli. A jeśli już będzie most, to kwestia poprawy drogi z Opola Lub. do Lublina, bo nie jest przystosowana do dużego tonażu i za wąska. Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: Kszo_pany,czekamy 15.04.06, 01:33 ja wiem,po której stronie,ale jak tajemnica wojskowa to nie powiem,ale wystarczy jechac do solca to pokazą;-) Droga z ostrowca do solca też do najpiękniejszych nie nalezy. Jak by była kasa na most to by i się na droge znalazła.w Lublinie przy wylocie drogi na opole ma być duży węzełi drugi przy (chyba jeszcze nie budowanej) obwodnicy.Ale ten most to interes świętokrzyskiego i lubelskiego,warszawie on jest zbędny. Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: expres polaczenie 13.04.06, 23:11 aby zwiekrzyc szanse inwestycyjne na tym terenie Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: expres polaczenie 13.04.06, 23:12 nie rozumiem tego w ogóle, to jest wbrew logice Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: expres polaczenie 13.04.06, 23:22 lepiej dopasowywać to zgodnie z krajową drogą Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: expres polaczenie 14.04.06, 09:12 szostak chce aby ziemia tam malo gospodarowana byla gotowa pod inwestycje np w bodzechowie czy cmielowie czy gozdzielinie dziala sporo fabryk i mozna zainwestowac kolo bocznicy Odpowiedz Link Zgłoś
banan9991 Re: expres polaczenie 15.04.06, 07:26 jeszca wyroby cmielowskie beda cale i bez uszczerbku Odpowiedz Link Zgłoś