privus 13.07.23, 17:32 A to jak zwykle także w wielu innych przypadkach musi kosztować: tvn24.pl/lodz/nowy-odcinek-obwodnicy-lodzi-bez-polaczenia-z-lodzia-zabraklo-nieco-ponad-kilometr-7219321 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: Łódź nie jest PiS-ia 13.07.23, 18:07 Nie przyczepiaj się. Każdemu zdarza się coś zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Łódź nie jest PiS-ia 13.07.23, 19:33 Interesy zapomnienia i niedopatrzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Łódź nie jest PiS-ia 13.07.23, 20:28 Po wyborach nastąpi okres naprawiania błędów i wypaczeń:) To jest najważniejsza obietnica PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Parafraza? Niekoniecznie! 14.07.23, 01:24 pies.na.czarnych napisała: > Po wyborach nastąpi okres naprawiania błędów i wypaczeń:) To jest najważniejsza > obietnica PiS. > Najpierw przyszli po komunistów, ale ja milczałem, bo nie byłem komunistą. Potem przyszli po socjaldemokratów i nie odezwałem się, bo nie byłem socjaldemokratą. Potem przyszli po związkowców, i znów nie protestowałem, bo nie należałem do związków zawodowych. Potem przyszła kolej na Żydów, i znowu nie protestowałem, bo nie byłem Żydem. Wreszcie przyszli po mnie, i nie było już nikogo, kto wstawiłby się za mną. (Martin Niemöller) Odpowiedz Link Zgłoś