tonysop 16.03.07, 20:03 Przykre ale prawdziwe. Prezes oglosil upadlosc i wyemigrowal :(( A firma mogla sie rozwijac :P Pozdro dla b3 i d81 :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: d81 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 20:05 Lucy przejęła biznes. STOP. Bispol sie bogaci. STOP. Swenska Skanska Ikea. STOP Odpowiedz Link Zgłoś
tonysop Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:07 Nie Bispol tylko Meus :(( no ale zawsze mozna Lucy z interesu wyprosic :) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:09 No ten weekend macie i co siedzicie przed komputerem:)...w ogóle jest impreza:)? Przykre, najgorsze to to ,że Prezes mieszkanie sprzedał... Tak, tak a ta firma miała osoby, które mogły ją wyprowadzić na prostą to m.in. Tony robił dobry, dobry obrót i Grzesiek Otwinowski:), ale ten telewizorke i próchno musiał mieć:) -------------- Ta strona po prostu ma łączyć... Odpowiedz Link Zgłoś
tonysop Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:10 B3 no impra jest a jutro bedzie jeszcze lepsza z dziwkami na kreglach :DDD Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 20:06 Aha, tonysop to ten cooltowy thomson Odpowiedz Link Zgłoś
tonysop Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:08 Taaaaaa cultoowy HAHAHAHA se poczytam te wszystkie newsy to sie okaze czy cultoowy :P Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:10 Thomson nie boli cię głowa????:)Jaka pogoda będzie za tydzien:)? -------------- Ta strona po prostu ma łączyć... Odpowiedz Link Zgłoś
tonysop Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:11 Martin ja mam swoja robote Ty masz swoja robote :) yyyyyyyyy palisz MArtin ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:11 NAŁÓG!! NAŁÓG!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:12 heheheheh ale czad! Yyy Tomek ja tam u was będę za dwie minutki, będę, dobrze?:) Będę:) -------------- Ta strona po prostu ma łączyć... Odpowiedz Link Zgłoś
tonysop Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:14 YYYYY dziekuje slicznie dowidzenia dowidzenia :DD A tak PS to wpadl bys jutro do PLAZY na dziweczki i piwko, beda takie z odslonietymi brzuchami z Rajskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:15 Tomek mówisz i masz, z chęcią wpadłbym ,ale z chyba że bezpośredni z W-wy, zreszta mieszkania Prezesa już nie ma, nie mam lokum:(:( -------------- Ta strona po prostu ma łączyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 20:17 Ale czad!!!Chłopie, Intercity przez WŁOSZCZOWE, potem busik z karmelickiej;D Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:21 Ale czad!Chłopie!Byłeś na Rajskiej:(:(:(? -------------- Ta strona po prostu ma łączyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 20:22 Nic sie nie zmieniło, wziąłem wspólnotę, ale nic ciekawego nie znalazłem Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:25 a laski...?Byly...? -------------- Ta strona po prostu ma łączyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 20:27 A byłą taka jedna "mature" Odpowiedz Link Zgłoś