Dodaj do ulubionych

Firma Max Light upadla :(( (*)

16.03.07, 20:03
Przykre ale prawdziwe. Prezes oglosil upadlosc i wyemigrowal :(( A firma mogla sie rozwijac :P
Pozdro dla b3 i d81 :))
Obserwuj wątek
    • Gość: d81 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 20:05
      Lucy przejęła biznes. STOP. Bispol sie bogaci. STOP. Swenska Skanska Ikea. STOP
      • tonysop Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:07
        Nie Bispol tylko Meus :(( no ale zawsze mozna Lucy z interesu wyprosic :)
      • brazylion3 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:09

No ten weekend macie i co siedzicie przed komputerem:)...w ogóle jest impreza:)?
        Przykre, najgorsze to to ,że Prezes mieszkanie sprzedał...
        Tak, tak a ta firma miała osoby, które mogły ją wyprowadzić na prostą to m.in. Tony robił dobry, dobry obrót i Grzesiek Otwinowski:), ale ten telewizorke i próchno musiał mieć:)
        --------------

Ta strona po prostu ma łączyć...
        • tonysop Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:10
          B3 no impra jest a jutro bedzie jeszcze lepsza z dziwkami na kreglach :DDD
          Pozdro
    • Gość: d81 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 20:06
      Aha, tonysop to ten cooltowy thomson
      • tonysop Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:08
        Taaaaaa cultoowy HAHAHAHA se poczytam te wszystkie newsy to sie okaze czy cultoowy :P
        • brazylion3 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:10
          Thomson nie boli cię głowa????:)Jaka pogoda będzie za tydzien:)?
          --------------

• tonysop Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:11
            Martin ja mam swoja robote Ty masz swoja robote :) yyyyyyyyy palisz MArtin ? :))
            • misiek7307 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:11
              NAŁÓG!! NAŁÓG!!!:)
            • brazylion3 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:12
              heheheheh ale czad! Yyy Tomek ja tam u was będę za dwie minutki, będę, dobrze?:) Będę:)
              --------------

• tonysop Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:14
                YYYYY dziekuje slicznie dowidzenia dowidzenia :DD A tak PS to wpadl bys jutro do PLAZY na dziweczki i piwko, beda takie z odslonietymi brzuchami z Rajskiej :)
                • brazylion3 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:15
                  Tomek mówisz i masz, z chęcią wpadłbym ,ale z chyba że bezpośredni z W-wy, zreszta mieszkania Prezesa już nie ma, nie mam lokum:(:(
                  --------------

• Gość: d81 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 20:17
                    Ale czad!!!Chłopie, Intercity przez WŁOSZCZOWE, potem busik z karmelickiej;D
                    • brazylion3 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:21

Ale czad!Chłopie!Byłeś na Rajskiej:(:(:(?
                      --------------

• Gość: d81 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 20:22
                        Nic sie nie zmieniło, wziąłem wspólnotę, ale nic ciekawego nie znalazłem
                        • brazylion3 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) 16.03.07, 20:25

a laski...?Byly...?
                          --------------

• Gość: d81 Re: Firma Max Light upadla :(( (*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 20:27
                            A byłą taka jedna "mature"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka