renatasab 19.03.07, 16:40 szukam pracy jako kelnerka na weselach.Czy słyszał ktoś o jakiejś ofercie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwariat Re: wesela-kelnerka 19.03.07, 16:41 tematu weselnego ciąg dalszy Ongiś swego czasu widziałem ogłoszenie do pomocy jako kelnerka- jakieś 6 miechów temu na przystanku na alei:) Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: wesela-kelnerka 19.03.07, 16:53 Zatrudnij ją - może Panna spoko i chce dorobić? Pomóż dziewczynie. Coś taki SKĄPY? Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: wesela-kelnerka 19.03.07, 19:19 Może bmw robi wesele w lokalu z pełną obsługą. Odpowiedz Link Zgłoś
renatasab Re: wesela-kelnerka 19.03.07, 20:00 widzę że szkoda było dawać tu ogłoszenie ale cóż to jest właśnie Ostrowiec...nie prosiłam o komentarze tylko ofertę pracy nie każdy ma dużo kasy,ale widzę że szkoda było pisać.Aha i nie jestem panną także darujcie sobie komentarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: wesela-kelnerka IP: *.opera-mini.net 19.03.07, 20:38 mowie powaznie.Bylo takie ogloszenie.Moja mama nawet dzwonila i pytala sie.Powiedzieli ze szukaja mlodych osob z doswiadczeniem.A ja robie przyjecie z pelna obsluga.Renata przejdz sie po lokalach i popytaj czy nie potrzebuja pomocy.Moze ktos bedzie potrzebowal.Idz do Ziemianskiej na Kilinskiego,lokal weselny powstaje dopiero i moze potrzebuja kogos.Nie zaszkodzi spytac.Powodzenia zycze! Odpowiedz Link Zgłoś