dizzy81 18.04.07, 12:48 mama Osamy, Osama itd! Inspiruje mnie Twa postać! Kim jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kreska Re: Wieloryb Zygmunt IP: *.telkonet.pl 18.04.07, 12:52 Czuję że coś nie tak dzieje się Czuję że coś ukrywa przede mną Ale ja łatwo nie dam się zwieść Poznam wnet całą prawdę na pewno Nic nie uśpi mej czujności Są powody do zazdrości, Bo w zeznaniach ciągle gubi się, Że coś kręci daję głowę Bo dowody mam rzeczowe więc Refren: W kobietę szpiega się zamienię I dochodzenie przeprowadzę, Bo mam poważne podejrzenie, Że przyłapię go na zdradzie Czuję że coś nie tak dzieje się Czuję że coś ukrywa przede mną Ale ja łatwo nie dam się zwieść Poznam wnet całą prawdę na pewno Jeśli kogoś ma na boku To wielkiego doznam szoku Dookoła wszyscy chyba też Ale powiem tylko tyle Mam nadzieję że niewinny jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Wieloryb Zygmunt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:14 To nie rozmowa na gg! Spotkajmy się tam gdzie zawsze, będe trzmał gazetę w lewej ręce i kwiatka w prawej:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Osama Re: Wieloryb Zygmunt IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.07, 13:36 nie możliwe :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Wieloryb Zygmunt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:39 A co na to Wieloryb? Odezwij się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Osama Re: Wieloryb Zygmunt IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.07, 13:41 to na pewno nie ja nic nie mam wspólnego z walami :) D81 czy uczysz się IP na pamięć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Wieloryb Zygmunt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:42 Nie, Ale kojarzę dostawców usług! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Wieloryb Zygmunt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:43 Po IP wiem kto jest kto, na przykład UM ma charakterystyczne! Dodaje do tego styl wypowiedzi i już wiem że to martino:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba kreska Re: Wieloryb Zygmunt IP: *.telkonet.pl 19.04.07, 13:58 jesli tak jak wskazuje nick ty dizzy jestes rocznik 81 i jeszcze nic nie wiesz w tym wieku to juz nic tutaj nie pomoze. pozostalo tylko to Nie mam do Ciebie cierpliwości To pewne że już nie będę mieć Minął termin twojej przydatności Gwarancja nie obejmuje Cię Nie pozostawiasz mi wyboru Na lepszy model zmienię Cię Nie potrzebuję w domu złomu Dłużej nie Nie mam do Ciebie zaufania To pewne że już nie będę mieć Dozyć mam tegonaprawiania Gdy co chwilę się psuje inna część Jesteś zupełnie do niczego A na dodatek powiem że Pożytku z Ciebie tu żadnego Nie ma nie Ref. Znów się zepsułeś I wiem co zrobię Zamienię Ciebie Na lepszy model Nie mam do Ciebie sentymentu To pewne że już nie będę mieć Robisz za dużo tu zamętu A nie wynika z tego żadna dobra rzecz Nie pozostawiasz mi wyboru Na lepszy model zmienię Cię Nie potrzebuję w dou złomu Dłużej nie Nie mam do Ciebie nic już nie mam To pewne że już nie będę mieć Możesz wysyłać zażalenia I tak naprawy Ciebi nie podejmę się Jesteś zupełnie do niczego A na dodatek powiem że Pożytku z Ciebie tu żadnego Nie ma nie Ref. Znów się zepsułeś I wiem co zrobię Zamienię Ciebie Na lepszy mode Odpowiedz Link Zgłoś