Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 14:50
No właśnie, jak w temacie. Wszelkie opinie o ostrowieckich ośrodkach mile widziane. Jakie plusy, minusy i na jakie niespodzianki można się natknąć. Chociaż ja uważam, że nauczą wszędzie, no ale o tym to przekonam sie chyba niebawem
Obserwuj wątek
    • Gość: Kursant Re: Prawo jazdy IP: *.telkonet.pl 26.05.07, 21:23
      Odradzam Ci Kaskadera. Pisza ze po nie zdanym ezgzaminie masz 5 godzin
      gratis...a tu lipa./..masz 5 godzin gratis jak wykupisz 12 :) Wiec oszukuja! I
      instruktorzy sa nie mili, umawiasz sie wtedy kiedy oni maja czas. ODRADZAM!
    • Gość: taka_ja Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 21:41
      Odradzam Mazura. Wprawdzie robiłam u niego kurs już dawno, ale w trakcie
      godzinnej lekcji pan instruktor załatwia sobie tysiące swoich prywatnych spraw.
    • Gość: pieronek Re: Prawo jazdy IP: *.gprspla.plusgsm.pl 26.05.07, 21:53
      Serdecznie polecam AUTOSAW.przemiłą pani M. oraz instruktorzy!!!!!!!!!nie
      mogłam lepiej trafić,jestem strasznie zadowolona!pozdrawiam.
      • Gość: ostrowiak Re: Prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.07, 18:24
        Jeśli AUTOSAW to zdala od p. L. Kudasa. Bo człowiek jest tak zapracowany że nic
        nie nauczy znam p. L. i odradzam.
    • skladak1968 Re: Prawo jazdy 26.05.07, 21:58
      Może LOK tam robiłem prawko, ale to było w .... 1984 ;) A już zupełnie poważnie
      to we wtorek mogę wrzucić pełną listę szkół jazdy. Pozdrawiam i powodzenia :)
    • Gość: mich Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 23:34
      Dzięki za odzew. Szczególnie za ciekawostkę na temat Kaskadera - mam uczulenie na tego typu działania. Jak się komuś wydaje, że w ten sposób zyska klienta to się w moim przypadku przeliczy, a właśnie słyszałem wcześniej o tych godzinach, ale oczywiście prawdę niepełną
      • Gość: ostrowiak Re: Prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.07, 18:27
        Ja robiłem prawko w KASKADER w roku '99 i wspominam miło fajni instruktorzy
        wykładowcy. Umawiałem się zawsze tak jak mi pasowało no chyba że ktoś już był na
        tą godzinę to ja byłem następny. Ogólnie dobra szkoła nie wiem jak teraz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka