Gość: vonda IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.07, 00:54 czy ktos z Was slyszal ta nazwe? jesli tak to co to dokladnie za lokal i gdzie sie znajduje?? pomoze ktos?? bede grateful:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alex Megan Re: segment IP: 194.181.129.* 22.07.07, 01:31 totalne nieporozumienie chyba:D:D: Gośc otworzy lokal koło Carrefour i to jakaś chyba restasuracja skoro nie pociągnłą tam plebsowy gagatek to jak ma pociągnąć tzw. restauracja? Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: segment 22.07.07, 08:45 Gagatek też był restauracją! Lokalizacja conajmniej kontrowersyjna, nie wróżę dobrze, no chyba że to jakiś przekręt:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: segment IP: *.opera-mini.net 22.07.07, 10:04 to restauracja przy Major Rtv agd na Pulankach 12.Naprzeciwko carrefoura Odpowiedz Link Zgłoś
sumbuddy Re: segment 23.07.07, 17:53 A ja tak sobie myślę, że większość pytań typu "czy wiecie może, gdzie jest knajpa/sklep "X" to szybkie, proste i najtańsze badania marketingowe. ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: segment 23.07.07, 22:25 o sumbuddy jak tam?gdzie byleś, jak Cię nie było. Pozdrawiamy Łódź i Centralną Polskę, bez Łódzi nas nie ma:D:D:D -------------- ,,Coś się kończy...coś odchodzi w dal..." Odpowiedz Link Zgłoś
sumbuddy Re: segment 23.07.07, 22:30 Miałem egzam na aplikację radcowską, więc musiałem wprowadzić ascezę ;) Poza tym czytam forum regularnie, a z chęciami do pisania mówiąc szczerze różnie bywa. Pozdrawiam również ! Odpowiedz Link Zgłoś