Dodaj do ulubionych

Niedzwiecki odchodzi z "trojki"!

IP: *.opera-mini.net 30.07.07, 17:14
niestety to radio schodzi na psy.Dzis ludzie nie potrzebuja inteligentnego mowionego radia,wola inne programy w stylu eski,rmf max,radiostacji,a takze kretynskie konkursy w stylu jakiego koloru jest zaba(zielona,niebieska czy rozowa) zamiast Wielkiej Gry.Juz nie bedzie takiej samej listy przebojow ktora znam i sluchalem.
Obserwuj wątek
    • chuchalscy Fatalna wiadomość... 30.07.07, 20:08
      ....nadeszła. Pocieszam się jedynie, że kiedyś Wojciech Mann odszedł do Radia
      Kolor i.... po latach wrócił do Trójki. Ciekawe czy ktoś z was zna Radio Złote
      Przeboje, do którego przechodzi Niedźwiedź? Bo ja nie znam.
    • kszo.pany Re: Niedzwiecki odchodzi z "trojki"! 30.07.07, 22:55

Odchodzi cała epoka PR III, a szkoda.
      • zielonooka_gusia Re: Niedzwiecki odchodzi z "trojki"! 30.07.07, 23:40
        radio zlote przeboje wg mnie nic specjalnego. nie wiem, czy da sie je zlapac w o-cu. puszcaja hity lat 60, 70 i 80, ale zadko kiedy znane. przynajmniej tak bylo 2 lata temu.
        • dizzy81 Re: Niedzwiecki odchodzi z "trojki"! 31.07.07, 07:01
          Znam to radio, spoko muza
      • buksy Re: Niedzwiecki odchodzi z "trojki"! 31.07.07, 08:27
        taa odchodzi PR III łacznie z III RP :)))0
    • dizzy81 Re: Niedzwiecki odchodzi z "trojki"! 31.07.07, 08:47
      Hmm, sęk w tym że ja widziałem niebieską żabę!
      • ostrowiak_1982 Re: Niedzwiecki odchodzi z "trojki"! 31.07.07, 15:58
        To normalne na wiosnę, samce jakiegoś gatunku przybierają taką barwę.
        Latem to chyba mało prawdopodobne :-)
        • chuchalscy łobuzy 31.07.07, 18:23
          Niestety pożegnał się dziś przed południem na antenie. Nadał piękną piosenkę. I
          niestety łobuzy dali mu do zrozumienia, że go nie chcą, bo zaczął pracować w PR
          III w stanie wojennym. Niech ich szlag trafi raz na zawsze, to znaczy kaczorów i
          wszystkich ich pobratymców. Moja cierpliwość się dziś wyczerpała. Oprócz
          Niedźwiedzia odeszło jeszcze co najmniej troje dziennikarzy, na pewno Magda
          Jethon. Ja trójkę moją ukochaną na razie wyłączam. Wróci normalność, to i ja wrócę.
    • aisablri Re: Niedzwiecki odchodzi z "trojki"! 31.07.07, 10:36
      a mnie się zdaje, że to znowu jakaś cholerna plotka. nie w stylu pana Marka.
      • michal13w Re: Niedzwiecki odchodzi z "trojki"! 31.07.07, 10:40
        www.wirtualnemedia.pl/article/188401_Radiowa_Trojka_bez_Marka_Niedzwieckiego.htm
        • dizzy81 Re: Niedzwiecki odchodzi z "trojki"! 31.07.07, 10:41
          Szpieg czuwa!:)
          • aisablri Re: Niedzwiecki odchodzi z "trojki"! 31.07.07, 10:44
            sam jesteś szpieg:)
    • aisablri Re: Niedzwiecki odchodzi z "trojki"! 03.08.07, 17:09
      w Trójce od 5 kwietnia 1982 roku
      Przybyłem tu z Radia w Łodzi.
      Od razu wpadłem w wir Listy Przebojów i tak już zostało...
      Radio to moje hobby i pasja.
      Lubię najbardziej robić "teatr wyobraźni" i stad wszystkie moje zabawy radiowe, zabawy językiem, wymyślanie "dyrdymarków" typu za 15 milionów godzina dwudziesta, albo sezamki obojętne dla zębów.
      Lista Przebojów stała się moim drugim imieniem, ale lubię tez Smooth Jazz Cafe, szarą godzinę w Markomanii. Wymyślam nowe pozycje w moich audycjach, żeby potem nagle zaproponować "rozbójnika", czyli wszystko się może zdarzyć. I tak niech zostanie. Uwielbiam listy od słuchaczy, bo bez nich nie ma nas... znaczy radia.
      Mój najłatwiejszy adres lp3@polskieradio.pl .
      Polecam...

wklejam za www.radio.com.pl/trojka
      lza się w oku kręci, zwlaszcza dziś- nie zdążli jeszcze tego usunąć, a lista dziś już nie z panem Markiem. fatalne wrażenie to zostawia,zwlaszcza, że nie bylo oficjalnego pożeganai z listą, na liście. nienawidzę takiego niedoinformowania.
      • chuchalscy Re: Niedzwiecki odchodzi z "trojki"! 04.08.07, 11:02
        Listę w zmienionej formie prowadził Piotr Baron. Wyraźnie nie bał się swoich
        szefów. Napisał fajny wiersz o odejściu Marka. Jak biedaka nie zwolnią po tej
        liście, to cud. No i powiedział to co ja już napisałem wcześniej tutaj, że Marek
        wg niego wróci kiedyś do Trójki. Wróci, wróci, tylko jak ta władza abdykuje w
        końcu kiedyś.
        • aisablri Re: Niedzwiecki odchodzi z "trojki"! 11.08.07, 12:41
          Balon jest fajny:)
          wczoraj powiedzial coś takiego: "będę z państwem przez caly sierpień, a potem.... a potem to zobaczymy, bo być może Niedźwiedź wróci z wojska":)
          • chuchalscy Re: Niedzwiecki odchodzi z "trojki"! 11.08.07, 13:44
            Oby Baron miał rację, oby.
          • skladak1968 Re: Niedzwiecki odchodzi z "trojki"! 12.08.07, 10:37
            Też to słyszałem, ale w aucie był gwar i nie byłem pewny czy się nie
            przesłyszałem :)
    • kszo.pany Re: Niedzwiecki odchodzi z "trojki"! 17.08.07, 20:36
      Dziś przed chwilą znów padły słowa, że to tylko czasowo, że Marek
      wróci...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka