Dodaj do ulubionych

Tabletki a ciąża

19.05.10, 19:36
Biorę tabletki bardzo reguralnie od dłuzszego czasu. Gdy 2 razy nie pojawiło się krwawienie z odstawienia, zrobiłam kilka testów (negatywne), poszłam do lekarza, nie stwierdził ciąży ani na badaniu, ani na usg. Zaczęłam 3 opakowanie, po nim krwawienie wystąpiło. Jednak ciagle jestem niespokojna, jestem w połowie następnego opakowania, piersi zaczęły mnie lekko pobolewac i brzuszek jakby się powiekszył, a raczej powieksza po posiłkach. Test nadal negatywny. Proszę o opinię, czy test nie wykryłby teraz ciąży? Nie chcę w to wierzyc, ale zaczynam panikowac, że coś jest nie tak.
Obserwuj wątek
    • wredna.suka Re: Tabletki a ciąża 19.05.10, 20:10
      Na pewno jesteś w ciąży. Skoro pobolewa brzuszek i piersi są obolałe to bankowo
      ciąża. Nie no 100%.
      Ale gdybyś nie była jeszcze pewna tego to może wykonaj 16 testów.
      Przez 8 dni. Jeden rano i jeden wieczorem.
      One za wiele nie dają, ale może będziesz miała powód do założenia kolejnego
      debilnego wątku.
    • bukoko Re: Tabletki a ciąża 25.05.10, 12:26
      mnie też nieraz bolą cycuchy od połowy cyklu...i mają jakby większy rozmiarwink,
      podczas brania tabletek w ciążę nigdy nie zaszłam. Ja już chyba do znudzenia z
      tym doz.pl, ale naprawdę tam można do nich napisać i lekarze fajnie odpowiadająsmile
      • klubgogo Re: Tabletki a ciąża 26.05.10, 18:30
        Wredna suka chyba dobrze mi odpowiedziała, bo gdzieś ten niepokój prysnął. Zamierzam zmienic tabletki, bo może to faktycznie jakiś sygnał organizmu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka