09.03.04, 15:19
Byłam niejako zmuszona do zażycia Postinor DUO.
Jak Wasze organizmy na to zareagowały?
1/ czy okres w terminie?
2/ czy jakies krwawienia w miedzyczasie?
3/ inne skutki...
Obserwuj wątek
    • alephewik Re: Postinor 19.03.04, 14:38
      Ja tez musialam to wziac:/Krwawienie pojawia sie gdzies po dwoch dniach i trwa
      ze 3-4 dni ("zastepuje" wlasciwy okres). Nie mialam zadnych skutkow ubocznych.
      • miss.sajgon Re: Postinor 20.03.04, 12:12
        Witam ponownie.
        Już po strachu. Trochę go było. Lekarz mnie uprzedzał, ze może pojawić się
        krwawienie po kilku dniach od zażycia, a potem to "normalne" może być, ale nie
        musi, dopiero to po kolejnym cyklu będzie prawidłowe. W instrukcji "obsługi"
        podobnie, z zastrzeżeniem że też nie jest to gwarancja na niebycie w ciąży...

U mnie jednak żadnego nieplanowanego nie było. Okres dostałam w terminie.
        Skutków ubocznych nie było. Jedyne co, to były bóle podbrzusza przez pierwsze
        dwa dni okresu. Już jest po. Strachu się najadłam co niemiara. A teraz lekki
        dyskomfort, bo co parę minut sprawdzamy, czy gumka jest cala...

Na tabletki antykoncepcyjne nie moge sobie pozwolić, bo moje hormony szaleją
        bez tego, a dodatkowo mam problemy z tarczycą. Jak biorę te anty to tabletki na
        tarczyce (tez hormonalne) nie chcą działać i od razu tarczyca mi się powiększa
        i się duszę...
        • gallarda Postinor 20.03.04, 23:52

witaj.Coz,ja mialam zupelnie inne 'przygody' z postinorem.Zadnych krwawien
          krotko po nie bylo,okresu w terminie rowniez.Dostalam go chyba z opoznieniem
          dwutygodniowym bodajze.Nastepny tez byl nie w terminie.Dopiero pozniej wszystko
          wrocilo do normy.Wspomne jeszcze o tym,ze tak sie denerwowalam,ze nie mam i nie
          mam tej miesiaczki po tych tabletkach,iz wkoncu zapisano mi jakies tabletki do
          ssania,ktore mialy mi przywrocic miesiaczke.uhhh... nie ma czego
          zazdroscic.Wiecej nerwow,niz to wszystko warte.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka