marika55-4 22.07.10, 15:58 mam pytanie. czy są jakieś skutki uboczne nierobienia przerw po skonczeniu brania tabletek? chce wziac nastepne opakowanie bez robienia przerw, bede wdzieczna za odpowiedz. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: przedłużanie tabletek 22.07.10, 16:18 są. plamienia. nawet przez cały następny cykl. Odpowiedz Link
sundry Re: przedłużanie tabletek 22.07.10, 20:37 Które mogą wystąpić, ale nie muszą. Ja nie miałam żadnych. Odpowiedz Link
claratrueba Re: przedłużanie tabletek 23.07.10, 06:07 Zależy od Twojego organizmu i od tego jak długie to przedłużenie. Często przedłużałam o tydzień- plamień nie było, były powiększone piersi, uczucie pełnego brzucha, czułam się trochę ociężała i to wszystko. Generalnie niewielka zmiana samopoczucia. Odpowiedz Link
ash_3 Re: przedłużanie tabletek 29.07.10, 21:00 mi właśnie lekarka zaleciła brać 2op. pod rząd i 7 dni przerwy, znów 2op i przerwa itd. dopiero pierwszy raz to będę robić. powiedziała że mogę mieć plamienia ale nie takie jak krwawienie w przerwie. zobaczymy Odpowiedz Link