sheila25 28.03.04, 15:40 Slyszalam, ze te tabletki sa dobrze tolerowane przez dziewczyny, ehhhh ale ja sie boje mam akurat zazyc po raz pierwszy przed moim wyjazdem za granice...modle sie zeby tylko nie bylo jakichs strasznych skutkow ubocznych ...a jak u Was sie przyjely? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brzoskwinka22 Re: MICROGYNON 21 28.03.04, 18:01 ja biore microgynon od ponad 4 latach i jestem bardzo zadowolona moj organizm toleruje te tebletki, nie zmniejszyla sie moja ochota na sex, nie przytylam, nie widze zadnych skutkow ubocznych. ale jak wiemy kazdy organizm reaguje inaczej...mam nadzieje ze bedzie wszystko ok pozdrawiam, papa Odpowiedz Link
moboj Re: MICROGYNON 21 03.04.04, 20:13 brałam przez kilka lat - po prostu rewelacja w sumie tylko dla kaprysu przeszłam na Depo-Proverę, a to jeszcze większa rewelacja Odpowiedz Link
agnieszka_chrzaszcz Re: MICROGYNON 21 06.04.04, 23:21 uwazam ze sa swietne i nic po nich zlego sie nie dzieje, stosowalam przez kilak lat, sa ok Odpowiedz Link
a.kopiko1 Re: MICROGYNON 21 08.07.04, 21:12 Podajcie skład hormonów migrogynonu, nie mam już ulotki a chcę porównać z innymi. Przestałam stosować, bo dużo po nich przytyłam, w ogóle nie chce mi się po nich kochać, mam depresję i różne stany- krzyczę, denerwuję się bez potrzeby etc. Odpowiedz Link
kawka74 Re: MICROGYNON 21 10.07.04, 16:28 0,15 mg lewonorgestrelu 0,03 mg etinylestradiolu właśnie zaczynam je brać Odpowiedz Link