Dodaj do ulubionych

Naraya a Yasminelle

15.10.10, 13:19
czy ktos bral ktore z tych tabletek? Lekarka przepisala mi to pierwsze. Jka to ejst conowo wiem , ze sa to odpowiedniki ale podobno roznica w cenie jest ogromna
Obserwuj wątek
    • sundry Re: Naraya a Yasminelle 15.10.10, 16:34
      W pierwszej z brzegu aptece internetowej Naraya jest za 26 zł, za Yasminelle płaciłam z 2 lata temu 36, więc jakiejś ogromnej różnicy nie ma.
      • nickname22 Re: Naraya a Yasminelle 15.10.10, 19:36
        pytalam dzis w aptece i Yasminelle jest za 49zł
        • sundry Re: Naraya a Yasminelle 16.10.10, 10:30
          To zależy od apteki, różnice cenowe są bardzo duże, sięgają kilkunastu złotych, dlatego warto poszukać najtańszej. Ja podzwoniłam i kupowałam za 36.
    • ipsirek Re: Naraya a Yasminelle 20.10.10, 11:29
      ja zawsze miałam problemy z tabletkami - skutki uboczne przy braniu yas
      teraz lekarz zrobił mi dokładne badanie - hormony itp i przepisal midianę
      jak na razie jest ok, nie mam mdłości, waga też stoi w miejscu
      mam nadziejje,że tak bedzie dalej
      • lacamisa Re: Naraya a Yasminelle 22.11.10, 21:49
        Ja po Narai czepliwa jestem, i chyba pobolewa mnie żołądek, tak się zastanawiam, czy po nich, czy to nerwobóle. Kiedyś brałam cilest,uuuuuu, ale wtedy ważyłam 12 kg więcej, a piersi miałam jak matka karmiąca. Jak tolerujecie Narayę?
      • liliyah Re: Naraya a Yasminelle 27.01.11, 21:03
        A wiesz cos moze o Midianie, ale tabletce "po"? jakie skutki uboczne wywoluje itp?
      • jeannein86 Re: Naraya a Yasminelle 30.06.11, 20:58
        Lilyah ja myślałam że jedyne na rynku tabletki po to Escapelle, wcześniej były Postinor, ale zostały zdjęte z produkcji i zastapił je włąsnie Escapelle. Odnośnie fachowej wiedzy na ich temat, odsyłam na wpadka.pl, sama też głównie stamtąd czerpię wiedzę a antykoncepcji, można też skontaktować się tam ze specjalistą.
        • plancton Re: Naraya a Yasminelle 30.06.11, 22:50
          jeannein86 napisała:

> Lilyah ja myślałam że jedyne na rynku tabletki po to Escapelle, wcześniej były
          > Postinor, ale zostały zdjęte z produkcji i zastapił je włąsnie Escapelle. Odnoś
          > nie fachowej wiedzy na ich temat, odsyłam na wpadka.pl, sama też głównie stamtą
          > d czerpię wiedzę a antykoncepcji, można też skontaktować się tam ze specjalistą
          > .

Szczerze mówiąc dotąd też słyszałam, że obecnie mamy tylko escapelle jeśli chodzi o antykoncepcje postkoitalną. Lilyah, mogłabyś sprostować?
    • pat-ela Re: Naraya a Yasminelle 11.12.10, 00:55
      Przez 2 lata bralam Yasminelle, czułam się świetnie, bez skutkow uboczny, tycia itp. Płacilam za nie od 42 do 45 zł, 2 miesiące temu moja Pani ginekolog zaproponowala mi Naraye, mowiła, że to odpowiednik Yasminelle, ale o wiele tańsze. Faktycznie w mojej aptece kosztują ok 25 zł, ale są też po 30zł w innych. Różnica kolosalna nie jest, ale 15-20zł na ulicy nie leży, a zawsze można za to coś innego kupić np. suplement osłonowy na wątrobę. Osobiście biorę Liver-Aid, 100 kapsułek kosztuje 127 zł, troszke jest, ale profilaktycznie bierze się tylko 1 dziennie, więc starcza na ponad 3 miesiące. Namiary: pati.mycali.biz/products/liver-aid Co do tego, że działanie Naraya i Yasminelle mają takie same zgadzam sięw zupełności!!! Czuję się po nich dokładnie tak samo, czyli świetniesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka