inezco 28.12.10, 12:02 Witam Czy w 1 tygodniu stosowania plastrów ( 1 tydzień cyklu, czyli plasetr naklejony w 1 dniu wyst. miesiączki), jestem zabezpieczona? Z ulotki wynika, że tak ale nie jest to do końca jednoznaczne. Pozdr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
em.haa Re: Evra - 1 plaster 28.12.10, 17:37 Nie jest jednoznaczne? Zdanie twierdzące nie jest jednoznaczne... hmmm.... Okazuje się, że nawet ulotki sa dla inteligentnych. Odpowiedz Link
ewka_shang Re: Evra - 1 plaster 12.01.11, 10:09 Trochę inne pytanie, ale też dotyczące pierwszego plastra, po raz pierwszy stosowanego: Założyłam go w pierwszym dniu miesiączki - kilka godzin po tym jak pojawiło się lekkie krwawienie. następnego dnia, nawet pewnie w połowie dnia, moja miesiączka się skończyła, czy to normalne? Odpowiedz Link
doral2 Re: Evra - 1 plaster 12.01.11, 11:07 normalne, a w ulotce jest o tym na 100%, warto ja przeczytać. tak, wiem że ma rozmiar plakatu. Odpowiedz Link
ewka_shang Re: Evra - 1 plaster 13.01.11, 08:37 Mam prośbę, napisz w którym miejscu, bo jakoś tego nie znalazłam, ponownie piszę, że chodzi mi o sytuację pierwszy plaster w ogóle. dotychczas wydawalo mi sie, ze potrafie czytac i interpretowac, ale moze jest inaczej? Odpowiedz Link