Dodaj do ulubionych

testy wiarygodne??????

19.03.11, 11:28

-!Witam serdecznie ostatnia miesiaczka 6 luty przedwczoraj usg czarna plamka która niewiadomo czym jest bo lekarz niejest pewny czy ciaza czy coa innego cztery testy negatywne bobo-test dodatkowo testy zrobione co pare dni ostatni wczoraj czyli 18.03 czyli 14 dni od spodziewanej miesiaczki, w lutym antybiotyki 3 razy i tydzień przerwy brałam rok cilest az do przedwczoraj czy testy wiarygodne?niewiem co to za plamka czy to moze byc miesniak czy cos innego dodam iz ostatni okres w lutym 6 tego miałam dośc długi i skrzepowaty i silny, teraz 7 marcamego jena brunatna plamka z nitkami i koniec
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: testy wiarygodne?????? 19.03.11, 12:15
      skoro lekarza nie wie co to jest, to my tym bardziej.
      i nie zakładaj trzech wątków o tym samym, jeden w zupełności wystarczy.
      spróbuj również używać znaków interpunkcyjnych, łatwiej zrozumiemy, o co ci chodzi.
    • em.haa Re: testy wiarygodne?????? 19.03.11, 17:05
      Zmień lekarza i wszystko się wyjaśni.
    • klubgogo Re: testy wiarygodne?????? 19.03.11, 18:04
      Mnie to nie wygląda na ciążę, jedynie zaburzenia na skutek antybiotyku. W sprawie plamki - zmień lekarza.
      • malwina_wawa Re: testy wiarygodne?????? 21.03.11, 13:30
        W pełni zgadzam się z przedmówczynią. Idź na konsultację do innego lekarza i to jak najszybciej!!!
        • wieszczka_mroku Re: testy wiarygodne?????? 22.03.11, 19:07
          idź do jakiegoś laboratorium i poproś o test z krwi na beta hcg, koszt ok 40 zł, pewność praktycznie 100% tak więc zbadaj krew na hcg i po sprawie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka