19.04.11, 11:37
Czy ktoś kto zażywa te tabletki może mi opisać jak po nich jest? To będą moja pierwsze w życiu tabsy i nie wiem czego mam się po nich spodziewać. Czy przytyję, czy będę się źle czuć???
Opiszcie swoje doświadczenia
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Qlaira 21.04.11, 21:03
      na pewno nie umrzesz.
      poza tym wysil się nieco i poszukaj wątków na temat qlairy, było ich w cholerę i trochę.
      zrób również drugi wysiłek - przeczytaj ulotkę, tam znajdziesz najbardziej wiarygodne informacje o leku i jego ewentualnych skutkach ubocznych.
      w ogóle wysil się nieco. to będzie z pożytkiem dla twojego zdrowia fizycznego i psychicznego.
    • polly80 Re: Qlaira 21.04.11, 23:30
      ja sie czuje dobrze, zdaje mi sie ze troszke przytylam, ale waga nie wskazuje wiecej niz 1-2 kg. po innych czulam sie gorzej, a jestem w trakcie 2 opakowania,pozdrawiam
      • ant-nat Re: Qlaira 29.04.11, 13:04
        Dzięki polly właśnie o takie inf. mi chodziło. Wszędzie gdzie szukałam tam kobiety czuły się źle i nie miały po nich okresu.
        Do doral dla twojej wiadomości wysiliłam się i przeczytałam ulotkę, przeszukałam internet a teraz ty się wysil na odrobinę kultury na forum.
        Ja nie pytałam o to co jest napisane w ulotce tylko o faktyczne doświadczenia z tabletkami innych kobiet.
        Jeśli nie potrafisz komuś doradzić to nie zabieraj głosu.
        • jelyfish Re: Qlaira 16.05.11, 20:31
          Każda kobieta może czuć się inaczej. Czytałam wiele wypowiedzi negatywnych nt. qlairy, ale ja toleruje je b. dobrze, jak dla mnie brak (lub bardzo skąpy) okres to zaleta.
    • ant-nat Re: Qlaira 17.05.11, 11:44
      Ja jestem teraz przy 22 tabletce 1 blistra i od dwóch dni mam mdłości tzn. cały czas taką kulkę w gardle. Zrobiłam się wyczulona na zapachy, które mi nie przeszkadzały m.in. kawy i niektórych perfum. Ale nie sądzę żebym była w ciąży bo dodatkowo się zabezpieczamy prezerwatywą i z końcem na zewnątrz tak więc ciążę wykluczam. Poza tymi dolegliwościami narazie nie mam skutków ubocznych.
      Zobaczymy czy pojawi sie miesiączka przy 26 tabletce.
    • swiecaca Re: Qlaira 17.05.11, 13:58
      ja miałam na tych tabletkach normalny cykl z owulacją (potwierdzone przez ginekologa) więc doradzam dużą ostrożność, gdyby nie moja czujność pewnie już bym była w ciąży
    • olka981 Re: Qlaira 11.06.11, 14:16
      co tak malo dziewczyn je bierze ze malo komentarzy ? tez mam recepte wypisana ale ze wzgledow zdrowotnych i oczywiscie szperam w necie z ciekawosci bo ja tez tyle tabletek przerobilam juz i jeszcze nie trafilam na odpowiednie
      a wy dalej sie dobrze czujecie ?
    • niwa12 Re: Qlaira 11.06.11, 21:16
      Biorę od roku i wszystko ok. Żadnych negatywnych skutków ubocznych
    • olka981 Re: Qlaira 12.06.11, 14:46
      dzieki a czy moglabym jeszcze zapytac jak wyglada miesiaczka bo z tego co czytam to albo bardzo skapa albo calkowicie zanika na tych tabletkach ?
    • ant-nat Re: Qlaira 12.07.11, 13:36
      Biorę już 4 opakowanie.
      Te jazdy z mdłościami miałam przez trzy opakowania. Takie uczucie kulki w gardle ale przy teraz już ich nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka