ant-nat 19.04.11, 11:37 Czy ktoś kto zażywa te tabletki może mi opisać jak po nich jest? To będą moja pierwsze w życiu tabsy i nie wiem czego mam się po nich spodziewać. Czy przytyję, czy będę się źle czuć??? Opiszcie swoje doświadczenia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Qlaira 21.04.11, 21:03 na pewno nie umrzesz. poza tym wysil się nieco i poszukaj wątków na temat qlairy, było ich w cholerę i trochę. zrób również drugi wysiłek - przeczytaj ulotkę, tam znajdziesz najbardziej wiarygodne informacje o leku i jego ewentualnych skutkach ubocznych. w ogóle wysil się nieco. to będzie z pożytkiem dla twojego zdrowia fizycznego i psychicznego. Odpowiedz Link
polly80 Re: Qlaira 21.04.11, 23:30 ja sie czuje dobrze, zdaje mi sie ze troszke przytylam, ale waga nie wskazuje wiecej niz 1-2 kg. po innych czulam sie gorzej, a jestem w trakcie 2 opakowania,pozdrawiam Odpowiedz Link
ant-nat Re: Qlaira 29.04.11, 13:04 Dzięki polly właśnie o takie inf. mi chodziło. Wszędzie gdzie szukałam tam kobiety czuły się źle i nie miały po nich okresu. Do doral dla twojej wiadomości wysiliłam się i przeczytałam ulotkę, przeszukałam internet a teraz ty się wysil na odrobinę kultury na forum. Ja nie pytałam o to co jest napisane w ulotce tylko o faktyczne doświadczenia z tabletkami innych kobiet. Jeśli nie potrafisz komuś doradzić to nie zabieraj głosu. Odpowiedz Link
jelyfish Re: Qlaira 16.05.11, 20:31 Każda kobieta może czuć się inaczej. Czytałam wiele wypowiedzi negatywnych nt. qlairy, ale ja toleruje je b. dobrze, jak dla mnie brak (lub bardzo skąpy) okres to zaleta. Odpowiedz Link
ant-nat Re: Qlaira 17.05.11, 11:44 Ja jestem teraz przy 22 tabletce 1 blistra i od dwóch dni mam mdłości tzn. cały czas taką kulkę w gardle. Zrobiłam się wyczulona na zapachy, które mi nie przeszkadzały m.in. kawy i niektórych perfum. Ale nie sądzę żebym była w ciąży bo dodatkowo się zabezpieczamy prezerwatywą i z końcem na zewnątrz tak więc ciążę wykluczam. Poza tymi dolegliwościami narazie nie mam skutków ubocznych. Zobaczymy czy pojawi sie miesiączka przy 26 tabletce. Odpowiedz Link
swiecaca Re: Qlaira 17.05.11, 13:58 ja miałam na tych tabletkach normalny cykl z owulacją (potwierdzone przez ginekologa) więc doradzam dużą ostrożność, gdyby nie moja czujność pewnie już bym była w ciąży Odpowiedz Link
olka981 Re: Qlaira 11.06.11, 14:16 co tak malo dziewczyn je bierze ze malo komentarzy ? tez mam recepte wypisana ale ze wzgledow zdrowotnych i oczywiscie szperam w necie z ciekawosci bo ja tez tyle tabletek przerobilam juz i jeszcze nie trafilam na odpowiednie a wy dalej sie dobrze czujecie ? Odpowiedz Link
niwa12 Re: Qlaira 11.06.11, 21:16 Biorę od roku i wszystko ok. Żadnych negatywnych skutków ubocznych Odpowiedz Link
olka981 Re: Qlaira 12.06.11, 14:46 dzieki a czy moglabym jeszcze zapytac jak wyglada miesiaczka bo z tego co czytam to albo bardzo skapa albo calkowicie zanika na tych tabletkach ? Odpowiedz Link
ant-nat Re: Qlaira 12.07.11, 13:36 Biorę już 4 opakowanie. Te jazdy z mdłościami miałam przez trzy opakowania. Takie uczucie kulki w gardle ale przy teraz już ich nie ma. Odpowiedz Link