basha 13.09.14, 15:31 Kto z was bierze te tabletki? Miałyście jakieś skutki uboczne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobietka_29 Re: Yasmin - opinie 15.09.14, 17:28 Bralam. Mialam po nich rozne dolegliwosci, glownie zoladkowe: codzienne wymioty i biegunki. Pozatym migrena. Odpowiedz Link
izkakaliska Re: Yasmin - opinie 27.11.14, 14:12 Ja brałam dosyć długo bo ponad 2 lata, osobiście nie miałam żadnych skutków ubocznych , ale wiadomo że jest to kwestia indywidualna każdej kobiety. Niedawno przerwałam kurację i zostały mi 3 opakowania ważne do 06/2015, zatem jeśli któraś byłaby zainteresowana to proszę o kontakt. Odpowiedz Link
malafifi88 Re: Yasmin - opinie 01.12.14, 20:15 ja brałam na wyregulowanie cyklu i do tego celu się sprawdziły, miewałam wahania wagi - jedyny skutek uboczny, ale kupiłam harmonellę, suplement dla kobiet stosujących antykoncepcję hormonalną i jest dużo lepiej, innych skutków nie miałam, ogólnie dobrze się czułam, ale każda kobieta inaczej reaguje na hormony, na szczęście możemy wybierać i jeśli chodzi o tabletki i jeśli chodzi o suplementy Odpowiedz Link