Dodaj do ulubionych

tabletka PO a ryzyko ciazy

12.03.19, 23:36
Hej dziewczyny. W Sobote mialam stosunek bez zabezpieczenia, przyjelam tabletke PO levonelle 1500 po 2 godzinach od stosunku. Okres mialam tydzien wczesniej na co wychodzi ze nie mialam wtedy dni plodnych, lecz mam nie regularny okres i nie jestem tego pewna na 100%. Dzis trzy dni po tym czuje jak by delikatny bol jajnikow, nie wiem czy juz sobie to wkrecam i doszukuje sie na sile czy moze jest tak poniewaz zbliza mi sie dzien owulacji. Myslicie ze jest duze ryzyko ze do zaplodnienia jednak doszlo czy po prostu moja psychika plata mi figle. Oszaleje zaraz, caly czas o tym mysle.
Obserwuj wątek
    • mampytankojedno Re: tabletka PO a ryzyko ciazy 26.03.19, 23:19
      to znowu ja.

wczoraj czyli 17 dni po stosunku zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywny.

dzis dostalam malego plamienia jak by krew z sluzem.

czy to moze byc plamienie implantacyjne ? :o
    • viktoriann Re: tabletka PO a ryzyko ciazy 28.09.19, 15:32
      Ja mam taki test Afrodyta i dzięki niemu dokładnie będziesz wiedziała jaki masz dzień cyklu pozdrawiam cię
    • dagmara9 Re: tabletka PO a ryzyko ciazy 19.02.20, 15:23
      Przy nieregularnym okresie trzeba wspierać się jakimiś metodami, które pozwolą nam wyznaczać dni płodne. Ja przy nieregularym okresie korzystam z testera owulacyjnego afrodyta, może spróbuj
    • vantiel4 Re: tabletka PO a ryzyko ciazy 30.05.21, 19:33
      zamiast sie kochac bez zabezpieczania sie kup diafragme caye
    • helenkaaa Re: tabletka PO a ryzyko ciazy 30.06.21, 11:38
      nie ma szans na ciąże wedlug mnie, na przyszłość polecam diafragma caya anykoncepcyjna błona dopochwowa
      • marcelinkakaya Re: tabletka PO a ryzyko ciazy 31.07.21, 14:48
        zgadzam się z TObą, też używam diafragma caya i jest światna smile
    • damazzurnala Re: tabletka PO a ryzyko ciazy 30.06.22, 22:21
      po odstawieniu pigułek prowadzę kontrole płodności na termometrze owulacyjnym MySense z aplikacja na telefon i bardzo polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka