annalewa94 26.02.21, 11:18 Pomocy ! Czy zdarzyło się którejś z was by tabletka po przyjęta po ok. 48 h nie zadziałała? Jak to jest, czy może dojść do zapłodnienia w tym czasie 48 h więc tabletka nie zadziała? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcelinkakaya Re: Pigułka po 26.07.21, 19:19 nie ma szans na zapłodnienie, ale nie radzę nadużywać. Polecam na przyszłość naturalną formę antykoncepcji, ja stosuje Tester Afrodyta - tester owulacyjny ze śliny, który wyznacza dni płodne i niepłodne w 5 min, w dni płodne używam dodatkowego zabezpieczenia mechanicznego, ta forma antykoncepcji mi najbardziej odpowiada, powodzenia 🙂 Odpowiedz Link
damazzurnala Re: Pigułka po 30.06.22, 22:18 Ważne, by kobiety kontrolowały swoje cykle, ponieważ to daje wiedzę o ich zdrowiu, ja wyznaczam płodność za pomocą termometru owulacyjnego MySense i polecam Odpowiedz Link
czikita211 Re: Pigułka po 29.07.22, 13:22 na przyszłość - warto zabezpieczać się mechanicznie, jak dla mnie diafragma Caya jest idealna Odpowiedz Link