Dodaj do ulubionych

Odstawienie tabletek-problem

13.01.05, 15:38
Witam wszystkich!
Jestem nowa na forum i troche ciężko mi zacząćsmile Mam pewien problem. Przez ostatnie 2 latam brałam Harmonet. W grudniu miałam wymrażaną nadżerkę i lekarz zalecił mi odstawianie tabletak na czas gojenia. Za tydzien powinnam "planowo" dostac miesiaczke, a tymczasem we wtorek wiecz. pojawiło sie u mnie bardzo niewielkie krwawienie i jeszcze dzis rano było. Nie wiem czy to jest miesiaczka czy może podczas badania kontrolnego(we wtorek)coś poszło nie tak ( podczas zakładania wziernika poczułam dość mocny ból)Poszłabym do lekarza ale nie mam na razie takiej możliwościsadBardzo proszę o radę i za wszystkie dziękuję smile
Pozdrawiam ciepło wszystkie forumowiczki
Obserwuj wątek
    • sol_bianca Re: Odstawienie tabletek-problem 14.01.05, 21:16
      Czy odstawiłas pigułki po wzięciu całego opakowania czy w połowie? Jeśli nie
      skończyłaś opakowania, to plamienie może być z tym związane - rozregulował ci
      się cykl.
      • steffka82 Re: Odstawienie tabletek-problem 15.01.05, 16:54
        Wziełam całe opakowanie do końca, wszystkie tabletki o tej samej porze prawie co do minuty...
    • ola198007 Re: Odstawienie tabletek-problem 15.01.05, 20:18
      Moim zdaniem mogła to być miesiączka bo po ostawieniu tabletek czasami zdarzają
      się różne historie. Zalecam zrobienie testu ciążowego celem wykluczenia ciąży.
      A jeśli dzidziusia nie będzie to jak najszybsze zgłoszenie sie do gina.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka