Dodaj do ulubionych

seks analny

19.01.05, 17:20
Moj ukochany bardzo chcial sprobowac seksu anlnego. Ja nie mam nic przeciwko
temu i tez bardzo bym tego chciala. Probowalismy juz dwa razy jednak odczowam
okropny bol. Czy to moze byc efektem jakiejs choroby odbytu, czy tak sie
dzieje po prostu dlatego, ze tam jest sucho i tarcie powoduje bol? W takim
razie czego mozna uzyc aby nawilzyc to miejsce i zmniejszyc bol? Bardzo
prosze o pomoc.
Z gory dziekuje i serdeczne pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • reggie85 Re: seks analny 20.01.05, 09:37
      To jest forum o antykoncepcji (zapobieganiu ciąży) zapraszam na forum zdrowie,
      lub kobieta,tam znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie
    • caprice83 Re: seks analny 20.01.05, 19:26
      obowiązkowo musi być gumka i żel nawilżający do kupienia w aptece!!!
    • anovi3 Re: seks analny 21.01.05, 14:35
      Ja też próbowalam,ale mnie bardzo bolało.Podobno potrzeba bardzo dlugiej gry
      wstępnej żeby się tam wszystko troszke rozlużnilo.W kazdym bądz razie nie
      polecam.
    • manox Re: seks analny 21.01.05, 21:12
      Wiesz Katarzyno nie sądzę że wogóle podchodzisz do tego tematu w odpowiedni
      sposób.W miłości,w związku w którym ona(miłość)jest nie jest ważne to czego ja
      chcę ale to czego chce partner.Domyślam się że jesteś jeszcze bardzo młodziutką
      osobą i myślę że tego typu doświadczenia jeszcze przynajmniej przez kilka lat
      powinnaś sobie odpuścić.Przede wszystkim z szacunku dla samej siebie,kiedyś
      może Ci to bardzo przeszkadzać chociażby ze względów psychicznych.Teraz chcesz
      coś zrobić dla niego to miłe ale skoncentruj się na tym co naprawdę miłe a on
      jeśli to dla Ciebie tak bolesne nie powinien do tego dążyć ponownie.Tu nie
      chodzi o jakieś moralizatorstwo tylko na spoglądanie na problem z perspektywy
      człowieka który za dobro naczelne stawia sobie komfort partnerki bo bez niego
      nie ma wogóle udanych przeżyć seksualnych.A póki co wygląda na to że robisz z
      siebie cierpiętnicę dla niego.Z poważaniem manox

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka