Dodaj do ulubionych

tabletki a kasa - pytanko

19.05.05, 18:31
czesc
pojawial sie kilka razy temat, ze tabletki sa dosc drogie i w zwiazku z tym
mam pytanie - czy kupujecie je same czy dzielicie koszty ze swoimi facetami?
jesli placicie wspolnie, to od kogo wyszedl ten pomysl?

pozdrowienia wiosenne smile
Obserwuj wątek
    • mada63 Re: tabletki a kasa - pytanko 19.05.05, 19:24
      no to jest bardzo istotny problem.u mnie jest tak,ze pol na pol dajemy badz w
      jednym miesiacu ja kupuje a w drugim on.tak jest bardziej sprawiedliwie!smile
    • metnia Re: tabletki a kasa - pytanko 20.05.05, 14:25
      Placimy pol na pol. dla faceta to jest przeciez niezly biznes, na gumki wydalby
      w miesiacy znacznie wiecej niz 15 zl smile
    • ekiereczka Re: tabletki a kasa - pytanko 20.05.05, 18:53
      W poprzednim związku dzieliliśmy się kaską na tabletki ale niestety nie
      pamiętam od kogo to wyszło smile
      w obecnym sama płace bo uważam że mój facecik i tak na mnie dużo wydaje jest
      uparty i nigdzie nie moge za nas zapłacić sad a wiecie jak to jest z upartymi
      facetami smile
      • reggie85 Re: tabletki a kasa - pytanko 21.05.05, 07:41
        Tak jak u kolezanek,w jednym miesiącu ja kupuje w drugim onsmile Wyszło to?Chyba
        jakos wspólnie.
    • theday Re: tabletki a kasa - pytanko 21.05.05, 10:20
      ja płacę sama, w zamian za to on wozi mnie autkiem i to jest sprawiedliwe;
      kiedyś tez myślałam że najlepiej jest dzielić koszty, ale uczciwie po równo- i
      tak było
      • virgin_black Re: tabletki a kasa - pytanko 22.05.05, 10:31
        dzieki za odpowiedzi smile
        ekiereczka, theday - macie racje, dzieki za oswiecenie - juz chcialam napomknac
        mojemu mezczyznie, ze moglby sie dorzucac, bo u nas po prostu jakos tak wyszlo,
        ze zaczelam kupowac tabletki sama i temat kasy zaginal, ale moj mezczyzna tez
        zawsze za wszystko placi i wozi mnie autkiem, wiec tak jest sprawiedliwie smile)
        • ekiereczka Re: tabletki a kasa - pytanko 23.05.05, 18:39
          virgin , myśle że jeżeli zabrakło by ci kaski twój mężczyzna napewno by za
          tableteczki zapłacił, ale jeżeli nas na to stać to chociaz za to płaćmy smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka