virgin_black 19.05.05, 18:31 czesc pojawial sie kilka razy temat, ze tabletki sa dosc drogie i w zwiazku z tym mam pytanie - czy kupujecie je same czy dzielicie koszty ze swoimi facetami? jesli placicie wspolnie, to od kogo wyszedl ten pomysl? pozdrowienia wiosenne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mada63 Re: tabletki a kasa - pytanko 19.05.05, 19:24 no to jest bardzo istotny problem.u mnie jest tak,ze pol na pol dajemy badz w jednym miesiacu ja kupuje a w drugim on.tak jest bardziej sprawiedliwie! Odpowiedz Link
metnia Re: tabletki a kasa - pytanko 20.05.05, 14:25 Placimy pol na pol. dla faceta to jest przeciez niezly biznes, na gumki wydalby w miesiacy znacznie wiecej niz 15 zl Odpowiedz Link
ekiereczka Re: tabletki a kasa - pytanko 20.05.05, 18:53 W poprzednim związku dzieliliśmy się kaską na tabletki ale niestety nie pamiętam od kogo to wyszło w obecnym sama płace bo uważam że mój facecik i tak na mnie dużo wydaje jest uparty i nigdzie nie moge za nas zapłacić a wiecie jak to jest z upartymi facetami Odpowiedz Link
reggie85 Re: tabletki a kasa - pytanko 21.05.05, 07:41 Tak jak u kolezanek,w jednym miesiącu ja kupuje w drugim on Wyszło to?Chyba jakos wspólnie. Odpowiedz Link
theday Re: tabletki a kasa - pytanko 21.05.05, 10:20 ja płacę sama, w zamian za to on wozi mnie autkiem i to jest sprawiedliwe; kiedyś tez myślałam że najlepiej jest dzielić koszty, ale uczciwie po równo- i tak było Odpowiedz Link
virgin_black Re: tabletki a kasa - pytanko 22.05.05, 10:31 dzieki za odpowiedzi ekiereczka, theday - macie racje, dzieki za oswiecenie - juz chcialam napomknac mojemu mezczyznie, ze moglby sie dorzucac, bo u nas po prostu jakos tak wyszlo, ze zaczelam kupowac tabletki sama i temat kasy zaginal, ale moj mezczyzna tez zawsze za wszystko placi i wozi mnie autkiem, wiec tak jest sprawiedliwie ) Odpowiedz Link
ekiereczka Re: tabletki a kasa - pytanko 23.05.05, 18:39 virgin , myśle że jeżeli zabrakło by ci kaski twój mężczyzna napewno by za tableteczki zapłacił, ale jeżeli nas na to stać to chociaz za to płaćmy Odpowiedz Link