Dodaj do ulubionych

Chce przestac brac..co dalej??

05.10.05, 12:32
Zostalo mi 7 tabletek do konca, najchetniej juz bym przerwala bo moj facet wyjechal i dlugo go nie bedzie, wiec wiekszego sensu nei mauncertain strasznie zaczely bolec mnie nogi, a jako takiego wysilku fizycznego nie ma:/Bola mnie w podudzaich, jak wieczorem sie poloze to czuje, jakbym przeszla ze 100kmuncertain
I chcialabym zrobic badania, czy wszystko jest ok:/zwlaszcza ze takich badan po tabletkach nie robilam nigdyuncertain
No i niew iem czy wybrac sie do mojej ginekolozki czy jakies skierowanie od lekarza na badania??pozdr
Obserwuj wątek
    • anusia29 Re: Chce przestac brac..co dalej?? 05.10.05, 14:18
      dobierz do końca
      z badań jeśli chcesz/musisz (a ile nie robiłeś badanw ogóle???) to krew (morfo
      i ob, próby wątrobowe), mocz, cytologia i badanie ginekologiczne ogolne
      • konim691 Re: Chce przestac brac..co dalej?? 05.10.05, 15:01
        Bralam wczesniej pol roku, zrobilam przerwe, teraz zjadlam 4 opakowania(koncze 4-te). Ani przed braneim, ani po nie robilam badanuncertain
        • anusia29 badania 05.10.05, 16:24
          to zrób badania koniecznie!
    • annagabriela Re: Chce przestac brac..co dalej?? 12.10.05, 10:16
      Zrób sobie badania pod kątem gęstości i krzepliwości krwi (ryzyko wystąpienia
      zatorów i zakrzepów). Możesz się ogólnie źle czuć, bo jajniki wracają do swoich
      funkcji i zaczynają przejmowac kontrolę nad organizmem.
      • jessenia Re: Chce przestac brac..co dalej?? 13.10.05, 11:34
        ja nie biore od stycznia, badania zrobione, wszystko w porządku
        co do przejmowania kontroli - do lipca.. uncertain masakra z jednej strony (nie ma to jak akcje wszystko mnie wkurza przez 3 tygodnie non stop na zmiane z 1 tygodniej niesamowitej ochoty na seks...)
        teraz chyba jest normalnie (cokolwiek jest normą, bo po 10latach pibułek można zapomnieć jak to jest)
        w każdym razie - osobiście jestem szczęśliwa, że przestałam brać pigułki;P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka