lafaza 02.10.06, 18:12 czy ktoras z was tego uzywa dziewczyny ile ten zastrzyk kosztuje ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moomi1 Re: zastrzyk anty 05.10.06, 22:55 Ja wzięłam 3 zastrzyki Depo Prowera. Tragedia!!! Brałam je po porodzie( nie ma wtedy za dużego wyboru) więc po namowach mojej ginki zdecydowaliśmy się z męzem na ten zastrzyk. Ogólnie czułam się dobrze, ale główny problem to zatrzymanie miesiączki- podczas brania zastrzyku nie miesiączkujesz, ja czułam się jakby w środku we mnie miało coś wybuchnąć, no i po 2 zastrzykach zrobiłam cytologię- wyszła mi Atropia-czyli zanik - podobno takie wyniki mają panie w podeszłym wieku. No i jeszcze jedno zero libido, ból i suchość podczas stosunku. Koszt zastrzyku o ile pamiętam to 40 zł na 3 miesiące( zastrzyk podaje się 1 na 3 miesiące). Ale ja szczerze odradzam. Odpowiedz Link
aneczkag1 Re: zastrzyk anty 10.10.06, 15:20 ja bralam to ok 2 lat kosztowal wtedy ok 16zl oprocz tego ze nie mialam w ogole okresu wszystko ok potem przeszlam na tabletki i czulam sie znacznie gorzej dodam ze wygodne to bylo jedno uklucie na trzy miesiace i spokoj moj gin mowil ze moze dzialac u niektorych nawet do 9 mies po ostatniej iniekcji ale to sprawa indywidualna Odpowiedz Link