Dodaj do ulubionych

Yasminell- wawa-cena

24.05.07, 19:25
hej
gdzie w wawie, szukac najlepszej ceny??
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Yasminell- wawa-cena 24.05.07, 19:41
      w aptekach..a w których to się dowiesz, jak do nich zadzwonisz..
      • pije_wino Re: Yasminell- wawa-cena 24.05.07, 21:33
        . . . chyba nie wiesz ile jest aptel w wawie..;P
        i nie masz co robić tylko do nich dzwonićsmile
        • doral2 Re: Yasminell- wawa-cena 24.05.07, 22:05
          sądzisz, że pomiędzy nimi jest różnica co najmniej dwieście złotych??
          • sigrid.storrada Re: Yasminell- wawa-cena 25.05.07, 11:33
            nie rozumiem dlaczego tak się wkurzacie, kiedy ktoś zadaje pytania dotyczące censad
            wy nigdy nie korzystacie z poczty pantoflowej?
            • doral2 Re: Yasminell- wawa-cena 25.05.07, 12:20
              między innymi dlatego, że różnica w cenie z reguły wynosi 5-10 złotych, więc
              jeśli ktoś jedzie na drugi koniec miasta żeby zaoszczędzić te pięć złotych, to
              obawiam się, że to co zaoszczędzi na tabletkach wyda na dojazd plus zmarnuje
              mnóstwo cennego czasu...pomijam już fakt, że żadna z tych osób nawet się nie
              pofatyguje zadzwonić chociaż do dwóch aptek i spytać o cenę, oraz skorzystać z
              wyszukiwarki na TYM forum, gdzie jest wątek o cenach leków...zdaje się, że
              chyba nawet na szpilce wisi...przychodzą ludzie i liczą na łatwiznę...sami nie
              wykazując bodaj cienia wysiłku....

osoba pytająca w tym wątku nawet nie podała jaką cenę ma w aptece obok..to skąd
              mam wiedzieć, czy w mojej jest taniej??

i to jest wkurzające...
              • genovefa Re: Yasminell- wawa-cena 25.05.07, 14:28
                doral2 - popieram.. nie chce sie niektorym ruszyc dupska i sprawdzic ceny w
                okolicznych aptekach.. zrezsta co to za problem popyta w aptekach w okolicy
                albo tych, ktore znajduja sie po drodze do pracy, uczelni, szkoly...

Bo nie wyobrazam sobie zeby jechac raz w miesiacu na drugi koniec Warszawy zeby
                zaoszczedzic 5 zł! hahahahahahaha
                • doral2 Re: Yasminell- wawa-cena 25.05.07, 14:42
                  tym bardziej, że przez ten miesiąc na tym drugim końcu warszawy mogła cena
                  wzrosnąć właśnie o 10 złotych ....
                  • sigrid.storrada Re: Yasminell- wawa-cena 26.05.07, 11:24
                    Ja się z tego forum dowiedziałam o istnieniu apteki kilka ulic dalej w której
                    moje tabletki są tańsze o 7 zł. Może to nie jest jakaś wielka suma, ale zawsze coś.

ale racja, najlepiej korzystać z ttego specjalnego wątku i pisać kokretniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka