pije_wino 24.05.07, 19:25 hej gdzie w wawie, szukac najlepszej ceny?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Yasminell- wawa-cena 24.05.07, 19:41 w aptekach..a w których to się dowiesz, jak do nich zadzwonisz.. Odpowiedz Link
pije_wino Re: Yasminell- wawa-cena 24.05.07, 21:33 . . . chyba nie wiesz ile jest aptel w wawie..;P i nie masz co robić tylko do nich dzwonić Odpowiedz Link
doral2 Re: Yasminell- wawa-cena 24.05.07, 22:05 sądzisz, że pomiędzy nimi jest różnica co najmniej dwieście złotych?? Odpowiedz Link
sigrid.storrada Re: Yasminell- wawa-cena 25.05.07, 11:33 nie rozumiem dlaczego tak się wkurzacie, kiedy ktoś zadaje pytania dotyczące cen wy nigdy nie korzystacie z poczty pantoflowej? Odpowiedz Link
doral2 Re: Yasminell- wawa-cena 25.05.07, 12:20 między innymi dlatego, że różnica w cenie z reguły wynosi 5-10 złotych, więc jeśli ktoś jedzie na drugi koniec miasta żeby zaoszczędzić te pięć złotych, to obawiam się, że to co zaoszczędzi na tabletkach wyda na dojazd plus zmarnuje mnóstwo cennego czasu...pomijam już fakt, że żadna z tych osób nawet się nie pofatyguje zadzwonić chociaż do dwóch aptek i spytać o cenę, oraz skorzystać z wyszukiwarki na TYM forum, gdzie jest wątek o cenach leków...zdaje się, że chyba nawet na szpilce wisi...przychodzą ludzie i liczą na łatwiznę...sami nie wykazując bodaj cienia wysiłku.... osoba pytająca w tym wątku nawet nie podała jaką cenę ma w aptece obok..to skąd mam wiedzieć, czy w mojej jest taniej?? i to jest wkurzające... Odpowiedz Link
genovefa Re: Yasminell- wawa-cena 25.05.07, 14:28 doral2 - popieram.. nie chce sie niektorym ruszyc dupska i sprawdzic ceny w okolicznych aptekach.. zrezsta co to za problem popyta w aptekach w okolicy albo tych, ktore znajduja sie po drodze do pracy, uczelni, szkoly... Bo nie wyobrazam sobie zeby jechac raz w miesiacu na drugi koniec Warszawy zeby zaoszczedzic 5 zł! hahahahahahaha Odpowiedz Link
doral2 Re: Yasminell- wawa-cena 25.05.07, 14:42 tym bardziej, że przez ten miesiąc na tym drugim końcu warszawy mogła cena wzrosnąć właśnie o 10 złotych .... Odpowiedz Link
sigrid.storrada Re: Yasminell- wawa-cena 26.05.07, 11:24 Ja się z tego forum dowiedziałam o istnieniu apteki kilka ulic dalej w której moje tabletki są tańsze o 7 zł. Może to nie jest jakaś wielka suma, ale zawsze coś. ale racja, najlepiej korzystać z ttego specjalnego wątku i pisać kokretniej. Odpowiedz Link