dagmara56 22.01.08, 14:56 7 dniowej moze dojsc do zapłodnienia?? oczywiscie bez zabezpieczenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: w trakcie przerwy 22.01.08, 15:24 czytałaś ulotkę??? bo twoje pytanie świadczy o tym, że nawet do niej nie zajrzałaś... Odpowiedz Link
agiee1988 Re: w trakcie przerwy 22.01.08, 16:04 nie doral, ona chyba jej nawet nie dotknela.jakby sie ja dotknelo to by sie z ciekaowsci zajrzalo i potem przeczytalo. jestes zabezpieczona przez caly czas .kropka. ps na kafeteri ludzie zakladaja watki i sami sobie odpowiadaja na nie co kilka minut.mysle ze to spowodowane jest durnowatymi tematami. 1)on wszedl na sekudnke we mnie, w gumce, czy jest ryzyko ciazy? 2)Zrobilam test ciazowy 3 minuty po stosunku, wyszledl pozytywny 3) nie panikuj (1/2) 4) o boze, jestem w ciazy, zaraz skocze z mostu Odpowiedz Link
1mzeta Re: w trakcie przerwy 22.01.08, 22:35 Chyba założę własne forum -Wątek dnia; Najlepsze posty; Kto zadał głupsze pytanie- sama nie wiem. Odp na twoje pytanie nie-nie może dlatego,że dzieci znajduje się w kapuście.... Jezuuuuu.............. Ja jestem za tym żeby u gina przeprowadzać testy ze znajomości ulotek przed przepisaniem tabsów-to tak jak z prawem jazdy-nie zdasz nie siadasz za kierownicą. Odpowiedz Link
justy1 Re: w trakcie przerwy 22.01.08, 23:35 jeśli po 7dniowej przerwie zaczniesz kolejne opakowanie pigułek, to w trakcje tej przerwy jesteś zabezpieczona. Odpowiedz Link
dagmara56 Re: w trakcie przerwy 28.01.08, 16:28 a jesli po 7 dniowej przerwie nie bede brac juz tabletek?? wczoraj wzielam ostatnia Odpowiedz Link
fabiankaa Re: w trakcie przerwy 28.01.08, 17:14 a przeczytalas ulotke???????????????????????????? Jesli po przerwie nie bedziesz juz brala tabletek - to jestes zabezpieczona do ostatniej wzietej tabletki, potem juz nie !!!!!!!!! Odpowiedz Link
dagmara56 Re: w trakcie przerwy 28.01.08, 17:18 czyli zabezpieczona byłam do wczoraj od dzis juz nie.Czytalam ulotke nic tam takiego nie znalazłam.Niemożliwym bylo by zajscie w ciaze w ciagu 4 dni jak w czwartek mam miec okres Odpowiedz Link
turzyca Re: w trakcie przerwy 28.01.08, 19:23 Po odstawieniu tabletek organizm zazwyczaj nadrabia bezczynnosc i szanse na zajscie w ciaze sa wieksze niz przecietnie. Ostatnim dniem ochrony jest wiec ostatni dzien, w ktorym zostala przyjeta tabletka, potem zabezpieczenia brak. Odpowiedz Link
1mzeta Re: w trakcie przerwy 28.01.08, 17:27 Bosze.... czy Ty aż taka tępa jesteś? No prościej jak wołowi na miedzy nie można już odpowiedzieć- niż kilka powyższych wypowiedzi.... Odpowiedz Link
dagmara56 Re: w trakcie przerwy 28.01.08, 17:29 a czy jest mozliwa ciaza w ciagu tych 4 dni??? Odpowiedz Link
fabiankaa Re: w trakcie przerwy 28.01.08, 17:43 Jakie 4 dnii???????????????????????????????????????????????? Uwaga, włacz teraz cos, co jeszcze troche przypomina MÓZG i przeczytaj to uwaznie kilka razy, moze cos zrozumiesz: Zabezpieczona jestes w ciagu 7-dniowej przerwy O ILE po tych 7 dniach zaczynasz kolejne opakowanie tabletek. Jesli nie zaczynasz kolejnego opakowania - to jestes zabezpieczona TYLKO do ostatniej tabletki!!!!!!! Krwawienie z odstawienia (a nie okres) nie maja tu zadnego znaczenia!!! Odpowiedz Link
dagmara56 Re: w trakcie przerwy 28.01.08, 18:26 wczoraj wziełam ostatnia tabletke i zawsze na 4 dzien po osttaniej tabletce mam okres.Niechce juz zażywać tabletek Odpowiedz Link
fabiankaa Re: w trakcie przerwy 28.01.08, 18:45 gratulujemy. Wczoraj byl ostatni dzien twojego zabezpieczenia! a krwawienie z odstawienia (a nie okres) nie ma NIC wspolnego z ciaza lub jej brakiem. Odpowiedz Link