ann.aa 22.11.09, 19:18 Wroniec Jacka Dukaja. Warto? Pytam tutaj, bo po przeczytaniu notki wydawcy, forum SF wydało mi się nieodpowiednie (?). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olcia68 Re: Wroniec Jacka Dukaja 23.11.09, 14:15 Ja się przymierzam... Jesli chodzi o opinie o książce to sugerowałam się tym: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia-k Re: Wroniec Jacka Dukaja 25.11.09, 18:25 tak, tak! warto, przeczytałam w weekend, niestety na jedno posiedzenie:( ale "temi ręcami":P Odpowiedz Link Zgłoś
ann.aa Re: Wroniec Jacka Dukaja 25.11.09, 21:38 W biblionetce też miała wysokie noty, ale na razie jeszcze żadnej recenzji. Tematyka mnie trochę odstraszyła, dlatego pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia-k Re: Wroniec Jacka Dukaja 25.11.09, 21:45 no, można nawet dziecku zapodać, choć efekt może być podobny jak w przypadku czytania Koraliny Geimana (jeśli w ogóle to można jakoś porównać z perspektywy dziecka) Dorosły się ubawi i przerazi:) Fenomenalny język, jak dla mnie perełka Odpowiedz Link Zgłoś