Dodaj do ulubionych

Zaginiony Symbol

IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.10, 23:08
Jak myślicie kolejny Hit Dana Browna? Może ktoś czytał po angielsku?
Ja już sobie zamówiłem za 31 zł :) ale premiera dopiero 27.01
Obserwuj wątek
    • minniemouse Re: Zaginiony Symbol 10.01.10, 01:22
      ja nie czytalam ale z tego co mowili znajomi czytajacy w jez ang. jest to rownie
      dobry entertainment jak i dwie pierwsze.

a wiec mysle ze bedziesz zadowolony. milego czytania :)

Minnie
    • Gość: Aga Re: Zaginiony Symbol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.02.10, 23:55
      Moim zdaniem słaba książka, autor zaszufladkował się w fabułach tajemnic i teraz
      chyba przesadził, bo skupia się zbyt mocno na przemyśleniach, opisach
      emocjonalnych zamiast, tak jak to było w poprzednich powieściach, utrzymywać
      atmosferę napięcia, odkrywania tajemnic, na które nikt nie zwracał uwagi, a
      które są dostępne dla wszystkich, itp itd...
      w mojej ocenie od 1 do 5 ja daję 2
      Równie dobrze można było w 2005 przeczyta "DA VINCI W AMERYCE" Grega Taylora lub
      obejrzeć film "skarb narodów" praktycznie odkryte te same tajemnice i fabuła
      przewidziana. Nie zaskakuje...
      Miłej lektury
    • Gość: Frater P Re: Zaginiony Symbol IP: 94.230.21.* 01.03.10, 18:39
      ILLUMINATIO wydało "Tajemnice zaginionego symbolu", będące kompendium wiedzy na
      temat masonów i w ogóle realiów, które porusza książka Browna.
      Można zobaczyć ją tutaj:
      www.czarymary.pl/link/tajemnicezaginionegosymbolujohnmichaelgreer
      Czy mistyczne symbole są wbudowane w stolicę USA – Waszyngton? Czy rozkład ulic
      Kapitolu został zaprojektowany przy użyciu geomancji – starożytnej techniki
      wróżebnej? Czy Ojcowie Założyciele USA praktykowali rytuały w tajemnych
      stowarzyszeniach? Jaka prawda kryje się za mistycznymi elementami , opisanymi
      przez Dana Browna w jego bestsellerze?

Książka Johna Michaela Greera podaje skondensowaną dawkę wiedzy, będąc swoistą
      encyklopedią i nieoficjalnym uzupełniającym przewodnikiem po Zaginionym Symbolu
      Browna. Tajemnice Zaginionego Symbolu to nieodzowne źródło informacji dla fanów
      Browna, którzy chcą poznać fakty ukryte za fikcją literacką.

etc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka