Dodaj do ulubionych

polećcie dobrą ksiażkę dla 30 -latki

04.02.04, 14:47
polećcie dobrą ksiażkę dla 30 -latki - może być o miłości, przygodowa
Obserwuj wątek
    • Gość: Druss Re: polećcie dobrą ksiażkę dla 30 -latki IP: 81.210.22.* 04.02.04, 15:50
      Lekko żartobliwie: "Trzydziestka na karku" Lisy Jewell :))))) Ale rekomendacja
      poważna.
      Ukłony,
      Druss
    • Gość: Zdanka Re: polećcie dobrą ksiażkę dla 30 -latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:17
      Hmmmm...Już polecam,ale ze mnie fałszywy lis:

Pianistka,Elfriede Jelinek,przeł.R.Turczyn,Sic 1997
      • Gość: noida Re: polećcie dobrą ksiażkę dla 30 -latki IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 23:49
        To ja też polecę fałszywie "Cząstki elementarne" M. Houellebecq. Myślę, że
        trzydziestolatka to już wystarczająco dojrzała osoba, żeby to przeczytać.
        Młodszą mogłoby z lekka załamać (mnie na przykład załamało).

A jak ma być o miłości to może być "Ulica marzycieli".
      • Gość: Zdanka dość tego!!! IP: 193.0.117.* 06.02.04, 11:23
        Znowu ktoś się pode mnie podszywa, to już zaczyna przypominać jakąś plagę! W
        życiu nie czytam takich świństw jak rzekomo kontrowersyjne książka E. Jelinek.
        Jak zwykle w tego typu przypadkach - wiele hałasu o nic!
        Prawdziwa Zadanka
        • Gość: Zdanka IP 193.0.117* cię zdradza,Suzie_Q !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.04, 14:22
          No patrz,a może Ty się we mnie zakochałaś,że się pode mnie podszywasz ,droga
          Suzie_Q z wątku o pisarzach,co to na prezydenta startować winni? Ale
          niestety ,prawdziwa Zdanka preferuje kochanie się samej w sobie,więc chyba nie
          mogę odpowiedzieć na zaloty...
    • Gość: gosia polecam dla 30latka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.04, 23:53
      "Zima Muminków"
      w sam raz!

Małgorzata
    • Gość: Izunia Re: polećcie dobrą ksiażkę dla 30 -latki IP: *.toya.net.pl 08.02.04, 12:20
      Moge ci polecic "3 razy R" Hanny Cygler znakomita ksiazka o milosci nienawisci
      i zdradzie jest poprostu super
      • Gość: Kama 3 razy R IP: *.toya.net.pl 08.02.04, 13:30
        Świetna ksiażka - ostatnio czytałam. Dawno zreszta nic mnie tak nie wciągnęło.
        Skończyłam czytać nad ranem i prawie spóźniłam się do pracy. Ale wierz mi!
        Warto było!!! Gorąco polecam!!! Wiem, ze mozna ja kupic w Empiku i chyba w
        merlinie.
        • p7282 plaga tej książki w Łodzi!! 12.02.04, 12:03

Dobra sama ja w końcu przeczytałam ! jakoś sie tak zrobiło, iż moi znajomi
          przez pewien moment tylko o niej mowili. Książka fakt czyta sie lekko i szybko -
          taki poprawiacz nastroju w samotny lub po ciężkim dniu wieczór. NIe sądzę by
          była to pozycja lepsza od siążek Grocholi a i takie opinie czytałam w
          internecie, choć nie wątpliwie ustawia sie w klinmacie tak ostatnio popularnych
          książek o zwycięstwie kobiet nad ich słabościami (najcześciej to mężczyźni).
          Autorka zgrabnie przeplata opisy erotycznych uniesień z wątkami kryminalnymi.
          Można przeczytać niewątpliwie.

------hłe hłe------
    • tanami Re: polećcie dobrą ksiażkę dla 30 -latki 08.02.04, 22:11
      Paulo Coelho "Nad brzegiem rzeki Piedry usiadłam i płakałam..." Trudno jest
      zachwalac tak rewelacyjna i wartosciowa ksiazke, bo slowami tego nie da sie
      zrobic!
      • Gość: pan ferdynand Re: polećcie dobrą ksiażkę dla 30 -latki IP: *.ust.vectranet.pl / 212.160.158.* 09.02.04, 02:04
        może książka kucharska? miłość do kubków smakowych, przygoda ze sztućcami...
    • woman-in-love Re: polećcie dobrą ksiażkę dla 30 -latki 23.02.04, 05:47
      "Biegnąca z wilkami" Clarissy Pinkoli Estes - jest tam wszystko! Gorąco polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka