sylwiaxxx1 04.02.04, 14:47 polećcie dobrą ksiażkę dla 30 -latki - może być o miłości, przygodowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Druss Re: polećcie dobrą ksiażkę dla 30 -latki IP: 81.210.22.* 04.02.04, 15:50 Lekko żartobliwie: "Trzydziestka na karku" Lisy Jewell :))))) Ale rekomendacja poważna. Ukłony, Druss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdanka Re: polećcie dobrą ksiażkę dla 30 -latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:17 Hmmmm...Już polecam,ale ze mnie fałszywy lis: Pianistka,Elfriede Jelinek,przeł.R.Turczyn,Sic 1997 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noida Re: polećcie dobrą ksiażkę dla 30 -latki IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 23:49 To ja też polecę fałszywie "Cząstki elementarne" M. Houellebecq. Myślę, że trzydziestolatka to już wystarczająco dojrzała osoba, żeby to przeczytać. Młodszą mogłoby z lekka załamać (mnie na przykład załamało). A jak ma być o miłości to może być "Ulica marzycieli". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdanka dość tego!!! IP: 193.0.117.* 06.02.04, 11:23 Znowu ktoś się pode mnie podszywa, to już zaczyna przypominać jakąś plagę! W życiu nie czytam takich świństw jak rzekomo kontrowersyjne książka E. Jelinek. Jak zwykle w tego typu przypadkach - wiele hałasu o nic! Prawdziwa Zadanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdanka IP 193.0.117* cię zdradza,Suzie_Q !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.04, 14:22 No patrz,a może Ty się we mnie zakochałaś,że się pode mnie podszywasz ,droga Suzie_Q z wątku o pisarzach,co to na prezydenta startować winni? Ale niestety ,prawdziwa Zdanka preferuje kochanie się samej w sobie,więc chyba nie mogę odpowiedzieć na zaloty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia polecam dla 30latka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.04, 23:53 "Zima Muminków" w sam raz! Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izunia Re: polećcie dobrą ksiażkę dla 30 -latki IP: *.toya.net.pl 08.02.04, 12:20 Moge ci polecic "3 razy R" Hanny Cygler znakomita ksiazka o milosci nienawisci i zdradzie jest poprostu super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama 3 razy R IP: *.toya.net.pl 08.02.04, 13:30 Świetna ksiażka - ostatnio czytałam. Dawno zreszta nic mnie tak nie wciągnęło. Skończyłam czytać nad ranem i prawie spóźniłam się do pracy. Ale wierz mi! Warto było!!! Gorąco polecam!!! Wiem, ze mozna ja kupic w Empiku i chyba w merlinie. Odpowiedz Link Zgłoś
p7282 plaga tej książki w Łodzi!! 12.02.04, 12:03 Dobra sama ja w końcu przeczytałam ! jakoś sie tak zrobiło, iż moi znajomi przez pewien moment tylko o niej mowili. Książka fakt czyta sie lekko i szybko - taki poprawiacz nastroju w samotny lub po ciężkim dniu wieczór. NIe sądzę by była to pozycja lepsza od siążek Grocholi a i takie opinie czytałam w internecie, choć nie wątpliwie ustawia sie w klinmacie tak ostatnio popularnych książek o zwycięstwie kobiet nad ich słabościami (najcześciej to mężczyźni). Autorka zgrabnie przeplata opisy erotycznych uniesień z wątkami kryminalnymi. Można przeczytać niewątpliwie. ------hłe hłe------ Odpowiedz Link Zgłoś
tanami Re: polećcie dobrą ksiażkę dla 30 -latki 08.02.04, 22:11 Paulo Coelho "Nad brzegiem rzeki Piedry usiadłam i płakałam..." Trudno jest zachwalac tak rewelacyjna i wartosciowa ksiazke, bo slowami tego nie da sie zrobic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan ferdynand Re: polećcie dobrą ksiażkę dla 30 -latki IP: *.ust.vectranet.pl / 212.160.158.* 09.02.04, 02:04 może książka kucharska? miłość do kubków smakowych, przygoda ze sztućcami... Odpowiedz Link Zgłoś
woman-in-love Re: polećcie dobrą ksiażkę dla 30 -latki 23.02.04, 05:47 "Biegnąca z wilkami" Clarissy Pinkoli Estes - jest tam wszystko! Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś