canada_babe 11.01.10, 16:06 Czy warto ? Znalazlam jedna pozytywna opinie na forum i 3 rozbiezne w Merlinie, wiec mam niedosyt :) Czytaliscie ? Co myslicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumire Re: Kill grill. Restauracja od kuchni 11.01.10, 18:46 moim zdaniem warto. mnie wciagnęło. ale rozumiem niepochlebne opinie - autor to dość specyficzny człowiek, niezbyt grzeczny, i można go nie polubić. Odpowiedz Link Zgłoś
canada_babe Re: Kill grill. Restauracja od kuchni 11.01.10, 20:23 Dziekuje :) Akurat nie mam obiekcji, czy autor grzecznoscia nie grzeszy, ale powiedz mi, czy rzeczywiscie sprawa jest "ujeta od kuchni" ? Interesuje mnie prawda na temat amerykanskich restauracji, kucharzy, higieny pracy, jedzenia, swiezosci,gotowania i wszelkich przynaleznych. Czy w tej ksiazce to znajde ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumire Re: Kill grill. Restauracja od kuchni IP: 57.66.197.* 12.01.10, 15:17 o, to z pewnoscia - nawet wiecej, niz chcialoby sie wiedziec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
canada_babe Re: Kill grill. Restauracja od kuchni 12.01.10, 17:38 Bardzo dziekuje, o to mi chodzilo :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga.julia1 Re: Kill grill. Restauracja od kuchni IP: *.dialog.net.pl 12.01.10, 20:05 Czyta się rewelacyjnie, a w smaku... jak krwisty befsztyk. Jeśli dodatkowo gotowanie nie jest dla Ciebie karą - kupuj tę książkę i czytaj... Odpowiedz Link Zgłoś
canada_babe Re: Kill grill. Restauracja od kuchni 13.01.10, 00:05 Mniam, nie jest :) Dziekuje bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: Kill grill. Restauracja od kuchni 13.01.10, 01:53 Dodam, że Bourdain nie jest kucharzem, który napisał książkę(i). To pisarz pełną gębą. (Ma zresztą na koncie kilka pozycji beletrystycznych). Więc jest to rzecz nie tylko fascynująca, lecz także znakomicie napisana. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Kill grill. Restauracja od kuchni 13.01.10, 07:29 E, z tym znakomitym napisaniem to bym nie przesadzala.Fajnie sie czyta ale jest ciut chaotyczna. Niemniej fajny koles i warto Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Kill grill. Restauracja od kuchni 13.01.10, 07:30 A tak a propos to znacie jakies inne ksiazki o tematyce kuchni i kulinariow? Odpowiedz Link Zgłoś
mharrison Re: Kill grill. Restauracja od kuchni 14.01.10, 10:11 Książka moim zdaniem jest nierówna. Rozdziały stricte kucharskie b. ciekawe, jednak bujne życie seksualne i narkotykowe na kuchennym zapleczu nieco mniej mnie zainteresowało. Mam tę książkę, raz czytana, sprzedam za połowę ceny czyli za 20zł (Warszawa centrum, Mokotów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbrrr Re: Kill grill. Restauracja od kuchni IP: 194.181.2.* 15.01.10, 14:33 Średnio. Ja szczerze napiszę, że z lekka się zawiodłam :/. Bardzo lubię jego programy, natomiast książki nie mogę doczytać do końca :(. Leży na półce i jakoś nie mogę do niej wrócić.Najgorsze jest to, że nie jestem w stanie wytłumaczyć dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: Kill grill. Restauracja od kuchni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 00:51 Witam, mnie książka wciągnęła bardzo. Znacie podobne książki? Odpowiedz Link Zgłoś