Gość: ala IP: *.as.kn.pl 11.06.10, 22:41 poszukuje pomocy w napisaniu jakiejs ladnej dedykacji w ksiazce, ktora bedzie zamiast kwiatow dla Panstwa mlodych. jest to ilustrowany przewodnik o miejscu, gdzie mlodzi wybieraja sie w podroz poslubna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minniemouse Re: dedykacja do książki dla młodej pary 12.06.10, 08:53 "wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia" prosto i niezawodnie ;) Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: dedykacja do książki dla młodej pary 13.06.10, 18:58 i jak oryginalnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: dedykacja do książki dla młodej pary 13.06.10, 23:23 i jak oryginalnie :-) a zebys wiedziala :) nie da sie lepiej :D bo nie dosc ze para mloda, to jeszcze ksiazka to przewodnik a para jedzie w podroz poslubna- no i niech ktos przebije ten prosty tekst :D Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: dedykacja do książki dla młodej pary 14.06.10, 06:44 no przeca o tym piszę. Ta droga z przewodnikiem mi si ę skojarzyła... Odpowiedz Link Zgłoś
muza24 Re: dedykacja do książki dla młodej pary 13.06.10, 18:52 ja coś mogę podpowiedzieć, ale pod warunkiem, że obiecasz że napiszesz pod dedykacją, że to ja wymyśliłam... ..... Żartowałam czy nie lepiej samemu czegoś poszukać? Napisać coś od SIEBIE a nie od KOGOŚ? Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: dedykacja do książki dla młodej pary 14.06.10, 09:31 A nie lepiej coś od siebie napisać? Niż jakieś oklepane życzenia czy cytaty. Odpowiedz Link Zgłoś
dina1410 Z Leśmiana 14.06.10, 12:10 "Ty i Ja spośród tysięcy mocno trzymamy się za ręce, niezwykły dzień, doniosła chwila i szept nieśmiały: miły...miła... Odtąd już razem zawsze i wszędzie. Tak miało być i tak niech będzie." Bolesław Leśmian Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Z Leśmiana 15.06.10, 09:06 A to ładne, nie znałam tego:). Ale pasuje mi jakoś za zaproszenie, a nie jako dedykacja. Odpowiedz Link Zgłoś
dina1410 Re: Z Leśmiana 16.06.10, 12:16 Pytanie czy prezent ma upamiętniać naszą obecność na ślubie czy samo wydarzenie? Jak dla mnie to drugie, dlatego uważam, że to dobry wiersz:) Odpowiedz Link Zgłoś