Dodaj do ulubionych

Przed świtem

16.07.10, 10:20
Czy ktoś w ogóle przeczytał? Bo na forum nic nie widzę?
Obserwuj wątek
    • jaszczur.ka_87 Re: Przed świtem 07.10.10, 22:52
      Przeczytałam. A raczej zmęczyłam. Fabuła ciągnęła się i pełzła niby smark po ścianie. Prawie nic nowego ta część nie wniosła, a opasła jest, jakby najwięcej treści zawierała. Znudziłam się jak mops.
      • inia33 Re: Przed świtem 12.10.10, 10:51
        przeczytałam, podobała mi się najbardziej ze wszystkich części:P
        • nchyb Re: Przed świtem 13.10.10, 15:44
          mi też się podobała :-)
          czekam na film, ciekawa jestem Belli jako wampirzycy. Chociaż uczucia Jacoba do córki Belli na siłę mi się zdały stworzone, by biednego Jacoba z niczym nie zostawiać :-)
          • meggii791 Re: Przed świtem 13.10.10, 23:58
            podczytuje was chetnie od jakiegos czasu
            przeczytalam oczywiscie
            cala saga twilight spodobala mi sie przeogromie
            pierwszy raz uslyszalm o niej krotko po porodzie synka-M przyniosl mi film pierwszej czesci(chcial pojechac z kolega na ryby-jest zagozalym rybakiem a nie chcial zebym sama zostala wieczorem w domu tak o )
            puscilam tak o zeby cos lecialo
            film mi sie ogromnie spodobal
            nad ranem M wrocil z rybek i pytal jak tam fiml powiedzialam ze bardzo mi sie spodobal a on na to ze sa 4ksiazki do tego filmu
            w pon poszlam do ksiegarni z mieszanymi uczuciami
            kupilam pierwszy tom
            wieczorem zasiadlam do czytania
            nie umialam sie oderwac
            czytalam w kazdej wolnej chwilce w domu w pracy na dyzurach jak byl spokoj
            zaraz po przeczytaniu pierwszej pedzilam po 2
            i tak az do 4
            z 4 byl problem bo to bylo krotko po ppremierze wiec musialam 3dni czekac
            i ta mi sie ogromnie podobala
            ma 31lat jestem polozna (pracuje ale na OP) i takze jestem fanka twilight
            jedyne co mnie smuci to jej przelozenie na j.polski
            mieszkam w niemczech-wszytkie 4czesci+niedawno 5 przeczytalam po niemiecku z zafascynowaniem wielkim,ksiazka pieknie napisana
            w tym roku bylismy na urlopie w pl i zakupilam wszystkie 4tomy po pl-bylam niezmiernie rozczarowan w jaki sposob jest przelozona
            jestem w szoku jak sie czyta ksiazke ktora jest praktycznie inaczej zinterpretowana
            szkoda
            na filmie 3czesci takze bylam w kinie(w miedzy czasie ogladalam 2czesc i z tych trzech byla "najslabsza ale i dlatego zmienil sie rezyser w 3czesci)i 3czesc bardzoooo mi sie podobala
            nadal tesknie za kolejnymi ksiazkami z tej seri
            co moge polecic-S.Meyer wydala ksiazke- Sellen(ang.The Host, )niestety nie wiem pod jakim tytulem w polsce wystepuje i czy wogole sie pojawila
            warto przeeczytac
            czekam na nastepne czesci z seri twilight po po 4czesci jestem pewna ze beda dalsze:-)
            • nchyb Re: Przed świtem 14.10.10, 08:20
              > co moge polecic-S.Meyer wydala ksiazke- Sellen(ang.The Host, )niestety nie wiem
              > pod jakim tytulem w polsce wystepuje i czy wogole sie pojawila

wydano ze 2 lata temu, jako Intruz.
              Jakoś nie mogę się zbrać, mówisz, ze dobre?
              • meggii791 Re: Przed świtem 14.10.10, 09:49
                mi sie bardzo podobala
                mowisz ze 2lata temu-wow
                tu pokazala sie krotko po 4czesci Twilight
                ksiazka calkiem inna jak zmierzch ale ma dokladnie to cos w sobie co nie pozwala oderwac sie na chwilke
                ja jestem bardzo kiepskim krytykiem bo w kazdym filmie czy ksiazce znajde cos co zawazy na tym ze ksiazka/film udany jest dla mnie
                ale polecam
                mi sie b.podobala ta ksiazka
                a propo filmow
                wczoraj zaczelam film z Kristen stewart-The Cake Eaters
                hmmm...
                ogladnelam pierwsze 15min(musialam wylaczyc bo synus mial wczoraj "zwrotny"dzien i mialam troszke sprzatania)
                czy moze ktos juz ogladal
                jestem troche sceptycznie nastawiona...
    • andrjuw Re: Przed świtem 26.12.12, 12:10
      Czytałem całą sagę, co prawda trochę za dużo "miłosnych" wynurzeń, ale ogółem da się to czytać:D
    • jaroslaw.maleszyk Re: Przed świtem 12.04.13, 19:42
      Moja kobieta była zachwycona, jak jej na urodziny kupiłem wszystkie tomy :D Nie wiem, co wy widzicie w tych wampirach^^
    • janmatmeble Re: Przed świtem 26.08.13, 14:13
      Jasne że przeczytałam ! całą sagę !
      Świetna sprawa !

www.meblekuchennebydgoszcz.eu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka