Dodaj do ulubionych

"Ręka mistrza" Stephena Kinga

30.09.10, 18:45
Dzień dobry przybywam z nietypową prośba - czy ktoś czytał tę ksiązkę i byłby tak mily, zeby dopowiedzisć mi jak sie skończyła? Doczytałam mniej więcej do 500 strony, moze trochę dalej, konkretnie to Ilse już nie żyła, a Edgar z Wiremanem i Jackiem właśnie się wybierali na południowy kraniec wyspy w celu pokonania Perse - Edgar poszedł spać na dwie godziny przed wyprawą. I.... mniej wiecej w tymmomencie zakończyła się moja przygoda z tą książką, gdyż zostawiłam książkę chyba w taksówce, albo gdzieś, ostatnio pamiętam, ze miałam ją w taksówce, ale byłam potem jeszcze w kilku innych miejscach, nawet nie zamierzam, z braku czasu i nadziei, próbować jej szukać. Czy ktoś powie mi jak ta książka się skonczyla?
Obserwuj wątek
    • qw994 Re: "Ręka mistrza" Stephena Kinga 30.09.10, 21:14
      > strony, moze trochę dalej, konkretnie to Ilse już nie żyła, a Edgar z Wiremane
      > m i Jackiem właśnie się wybierali na południowy kraniec wyspy w celu pokonania
      > Perse -

No i wzięli i ją pokonali :) Ale przypomniałam sobie to z trudem, bo zakończenie było naprawdę słabe. Nie masz czego żałować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka