jeepwdyzlu 14.01.11, 10:01 Przyznaję, że nie czytałem.... www.tvn24.pl/-1,1689428,0,1,pilch-z-larssonem-podbijaja-usa,wiadomosc.html jeep Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada08 mille, villes, tranquilles :-) 14.01.11, 14:02 Rzeczywiście zabawna książka, jej komizm jest taki, powiedziałabym... czeski. Niczego oczywiście nie ujmując Autorowi. Gdy ojciec i pan Trąba postanowili zabić I sekretarza Władysława Gomułkę, panowały niepodzielne upały, ziemia trzeszczała w szwach, rozpoczynała się udręka mojej młodości. Tak się zaczyna, spokojnie można czytać dalej :-) a. Odpowiedz Link Zgłoś
moleslaw Re: mille, villes, tranquilles :-) 14.01.11, 22:00 Pilch jest u nas faktycznie mało doceniany choć właściwie nazwisko już sobie wyrobił i jeśli ktoś lubi jego twórczość to spokojnie w ciemno może kupować kolejne pozycje nie ma obawy o kiepską formę.Ja mam wrażenie że Nike to mało ale z drugiej strony to najbardziej prestiżowa nagroda choć czasem mam wątpliwości ale to raczej dotyczy osób przyznających w/w niż samej nagrody. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: mille, villes, tranquilles :-) 15.01.11, 00:13 jej komizm jest taki, powiedziałabym... czeski. Niczego oczywiście nie ujmując Autorowi. ----------- dla mnie to doskonała rekomendacja :-) Dzięki! jeep Odpowiedz Link Zgłoś
gosiownik Re: mille, villes, tranquilles :-) 15.01.11, 10:19 > jej komizm jest taki, powiedziałabym... czeski. Niczego oczywiście nie ujmując > Autorowi. To jest komplement przeciez :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: numerek Re: mille, villes, tranquilles :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 19.01.11, 12:31 dobry na polskie gusta i gusciki na swiatowe polki slabizna co znaczy ze nikt duzej koniecznej kasy w nachalne promocje nie zaryzykuje Odpowiedz Link Zgłoś