korek1000 20.07.06, 20:33 Znów strasznie dawno mnie tu nie było i teraz wracam, patrze co słychać i jedna myśl do głowy pryzchodzi ... krycho88 pisz, błagam, swoje posty w jednym wątku :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jatubylam Re: I znów wracam sobie 21.07.06, 02:57 korek1000 napisał: > Krzycho88 pisz, błagam, swoje posty w jednym wątku :) No byloby to elegancko, Krzychu. Odpowiedz Link
anais85 Re: I znów wracam sobie 09.08.06, 12:34 YOŁ! Mnie też dawno nie było:) Ale to Krzycho jako jedyny rozkręca to forum! Odpowiedz Link
krzycho88 Re: I znów wracam sobie 09.08.06, 21:31 Jeśli rzadko tu bywacie to czego się czepiacie. To jest wolne forum. Są tu pewne udogodnienia. Przeglądanie ułatwia sortowanie postów. Radzę z tego korzystać. Ostatnio zacząłem pisać pod poprzednimi postami związanymi z podobną tematyką. Chociaż nie wiem po co. Najlepiej jest wstawiać na bieżąco. Jak ktoś tu jest raz w tygodniu to mu to nie przeszkadza. Odpowiedz Link
ritakavka Re: I znów wracam sobie 25.08.06, 00:17 jeśli to była sugestia to pytam "po jaką cholerę miałby tak robić?" tutaj dodaje się wiersze, a nie tomiki. komentarze służą... no tłumaczyć chyba nie muszę zacnemu audytorium. a jeśli to miało służyć jedynie uznaniu dla aktywności pana krzycha88, to prosze bardzo. to z resztą żadną nowością nie jest. Odpowiedz Link
ritakavka Re: I znów wracam sobie 25.08.06, 00:19 ach no i gdzież ja swoją kulturę osobistą wsadziłam? oczywiście welcome back :) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link