Gość: chwast IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.11, 21:02 czy państwo wie co z dziennikami mirona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietowa_kawa Re: miron 10.04.11, 08:32 Gość portalu: chwast napisał(a): > czy państwo wie co z dziennikami mirona? zapytaj państwa:) państwo być może wie... Odpowiedz Link Zgłoś
mietowa_kawa Re: miron 10.04.11, 20:14 tak, państwo polskie, ale nie wiem pod jaką spersonifikowaną postacią jest ukazane:D Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: miron 10.04.11, 21:15 Moje państwo nie wią ;) A przy okazji: może państwo wią, czy jakaś nowa książka Mariusza Wilka się szykuje, bo moje by chciało więć ;) a nie może znaleźć informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: miron 14.04.11, 22:41 tak, państwo polskie, ale nie wiem pod jaką spersonifikowaną postacią jest ukazane:D to było pytanie do autora wąta ;-) Wedle gołej Gretkowskiej Polska jest kobietą, ale z moich doświadczeń wynika, że raczej tłustym facetem o nalanej gębie, maniakalnie zachwyconym sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: miron 14.04.11, 16:28 no ale pytanie nadal wisi, drąży i tzw. "wogle" Czy to Znak wziął dziennik na warstat? Odpowiedz Link Zgłoś