Dodaj do ulubionych

Dworek pod lipami

IP: *.tarnow.mm.pl 15.06.12, 20:33
Szukałam dziś w empiku książki na prezent imieninowy dla przyszłej szwagierki:) Ja czytam głównie fatastykę, a chciałabym dobrze wypaść. Ona lubi Rozlewiska i takie tam. Sprzedawczyni poleciła mi Dworek pod lipami Anny Szepielak, zresztą trudno było nie zauważyć, bo stał w przejściu na półkach. Ale nie jest tani i pomyślałam, że coś najpierw poczytam w necie o tej książce. Ale nie znalazłam recenzji czytelników. Czy ktoś wie coś więcej o tej powieści? Proszę o szybką odpowiedź, bo imieniny za tydzień.
Obserwuj wątek
    • maniaczytania Re: Dworek pod lipami 15.06.12, 21:43
      Informacji nie ma zbyt wiele, bo ksiazka dopiero od dwoch dni w sprzedazy :)
      Autorka ma juz na koncie jedna powiesc "Zamowienie z Francji".

Tu link do jej strony.
    • Gość: anka Re: Dworek pod lipami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 22:00
      A w Tarnowie nic nie słychać o książce autorki związanej z Tarnowem?

• Gość: vivac Re: Dworek pod lipami IP: *.tarnow.mm.pl 16.06.12, 09:03
        To ona jest z Tarnowa??? Jedyny pisarz jakiego znam od nas to Jacek Dukaj, uwielbiam go. Znalazłam wczoraj jej blog, ale tam tylko pisze, że z małopolski. Babeczka w empiku nic nie mówiła. Był też fragment tej książki, ja się na tym nie znam, ale skoro to taka nowość i autorka z naszego miasta, to chyba dobry prezent, co myślicie? Mojego ukochanego nie mam co pytać, bo powiedział, że nie ma głowy do prezentów, żebym sama coś znalazła. Może będzie jakieś spotkanie autorskie w mieście to sobie "szwagierka" przy okazji zdobędzie podpis. Dzięki za info.
        • joankawm Re: Dworek pod lipami 16.06.12, 13:06
          "Zamówienie z Francji" tej autorki fajnie się mi czytało, a Dworek mam w planach!
          • cashek01 Re: Dworek pod lipami 18.06.12, 00:50
            "Zamówienie z Francji" to wyjątkowo dobra powieść, jak na debiut. Skoro wyszła już kolejna książka Szepielak, z przyjemnościa się z nią zapoznam :).
        • Gość: taaadek Re: Dworek pod lipami IP: *.dynamic.mm.pl 22.06.12, 16:38
          Pierwsze słyszę, że mamy w Tarnowie jakąś Autorkę. A pan Jacek Dukaj to zdaje się, że przez większość życia w Krakowie mieszka.
          • f.l.y Re: Dworek pod lipami 07.07.12, 23:15
            czytałam - podobała mi się...

sięgnę po wcześniejsze książki autorki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka