Dodaj do ulubionych

Przedksiężycowi 2

IP: *.lot.pl 20.07.12, 09:10
Drugi tom "Przedksiężycowych" Anny Kańtoch miał zostać wydany przez Ifryt, ale wydawnictwo zawiesiło działalność. Czy ktoś się orientuje co dalej z Przedksiężycowymi, czy i kto będzie wydawał cykl?
Obserwuj wątek
    • ciocia_rada Re: Przedksiężycowi 2 25.07.12, 14:45
      Gość portalu: rapuntzel napisał(a):

> Drugi tom "Przedksiężycowych" Anny Kańtoch miał zostać wydany przez Ifryt, ale
      > wydawnictwo zawiesiło działalność. Czy ktoś się orientuje co dalej z Przedksięż
      > ycowymi, czy i kto będzie wydawał cykl?

Tom 1 ma Fabryka Słów (www.gandalf.com.pl/b/przedksiezycowi/) więc może i za drugi się wezmą. Napisz do nich :)
      • Gość: Wujek Lepsza Rada Re: Przedksiężycowi 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 22:48
        Ciotko,
        problem w tym, że po wydaniu pierwszego tomu Fabryka Słów zrezygnowała z kontynuacji. Miał drugi tom wydać Ifryt, ale też nie wydał.
        Autorka coś wspominała o e-booku, o ile nie znajdzie wydawcy na tradycyjną książkę.
        • rapuntzel Re: Przedksiężycowi 2 27.07.12, 10:04
          No właśnie, Wujek ma rację. Miałam nadzieję, że ktoś, kto zna autorkę i jej plany mógłby coś zdradzić ;)
          Przy okazji, słyszałam różne wersje odnośnie rezygnacji z kontynuowania cyklu przez Fabrykę Słów. Podobno to sama autorka zrezygnowała ze współpracy z tym wydawnictwem, ale która wersja jest prawdziwa - nie mam pojęcia.
    • Gość: O2si Re: Przedksiężycowi 2 IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.12, 18:45
      W chwili obecnej prawa do wydania "Przedksiężycowych" ma wydawnictwo Powergraph. Wydadzą pierwszy, drugi oraz trzeci tom w/w książki :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka