b-k 05.07.04, 12:37 Chciałbym kupić jakąś wesołą i optymistyczną książkę dla żony która jest w ciąży , czy możecie mi coś doradzić? oprócz poradników dla pszyszłych mam oczywiście! z gory dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierans Re: prośba 05.07.04, 12:47 'Dewiza Woosterów' PH Wodehouse'a - popłacze się żona ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica szczególnej uwadze polecam 05.07.04, 13:19 "Polkę" Manueli Gretkowskiej, która opsuje swoje zmagania z ciążą... polecam! Tutaj fragment: czytelnia.onet.pl/0,1090846,do_czytania.html Moje wysztkie ciężarne koleżanki zaczytywały się w "Polce" z przyjemnąścią, odnajdując jakąś częśc siebie w opisywanych sytuacjach... L. Odpowiedz Link Zgłoś
b-k Re: prośba 05.07.04, 13:19 dzięki:) no i" mała"poprawka...miało być przyszłych- nie pszyszłych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaskiniowiec Re: prośba IP: *.aster.pl 05.07.04, 13:39 "Pradzieje człowieka" J.Wolff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: prośba IP: *.czes.gazeta.pl 05.07.04, 18:51 Dla ciebie, jako faceta, który ma żonę w ciąży, pouczająca i bardzo wesoła jest „Matka mojego dziecka” Aleksandra Wiernego. Czy żonie się spodoba? Nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś