Dodaj do ulubionych

Poszukiwana książka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 23:12
Witam Was bardzo serdecznie. :)

Poszukuję tytułu książki, którą przeczytałam kilka lat temu. Bardzo mi na tym zależy, bo chciałabym przeczytać po raz kolejny, a przy okazji podać tytuł znajomej.
A więc..
Główna bohaterka jest panią psycholog, która niestety w związku z wydarzeniami z przeszłości nie cieszy się dobrą opinią. Jej siostra jest z tego co pamiętam policjantką. Pewnego razu zauważa na drzewie małą dziewczynkę, która nie zachowuje się jak dziecko, ale jak zwierzak. Wydaje mi się, że był to niedźwiadek. :) I oczywiscie- pani psycholog zaczyna dochodzenie i opiekę nad małą.

Pomocy! Czy ktoś zna tytuł?!
Obserwuj wątek
    • Gość: kocisko Re: Poszukiwana książka IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.13, 23:02
      Odczekałam trochę , bo myślalam , że ktoś odpowie , bo ja wlaściwie niewiele mogę Ci pomóc - coś mi się kołacze po głowie z tą dziewczynką na drzewie która uciekła z jakiegoś instytutu , gdzie hodowano specjalną rasę niezwykłych ludzi , pamiętam też , że miała chyba skrzydła i była niezwykle sprawna fizycznie a do tego inteligentna ... Coś mi podpowiada , ze była to jakaś powieść Michaela Crichtona ( lub jeśli innego autora to przynajmniej z tej samej serii co ''Park Jurajski''). Nie pamietam wątku z panią psycholog i nie jestem pewna , czy to ta sama ksiązka , ale może to jakaś podpowiedź ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka