Gość: janek IP: 195.187.15.* 12.07.13, 11:17 Muszę kupic synowi kilka ksiażek do czytania. Lubi S. Kinga ale życie nie kończy się na tym pisarzu. Co jeszcze mogę mu wybrać Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Życie nie kończy sie na Kingu 12.07.13, 14:41 a Kinga woli jak twórcę horrorów, czy bardziej od fantasy? syn duży mały? moje dziecię lubi Kinga również d wielu lat, więc może będę mogła pomóc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Życie nie kończy sie na Kingu IP: *.merinet.pl 12.07.13, 17:00 Czytał raczej ostatnie pozycje to chyba fantasy. Dziecie juz prawie doresłe, Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu dla nastolatka w sam raz 12.07.13, 23:58 King ucieka z fantasy i horrorów Ostatnie pozycje to ambitne pozycje obyczajowe. Dallas 63 czy Joyland - to dobra beletrystyka. Mnie Joyland nieco rozczarował, ale moja 17 letnia córka nie mogła się oderwać :-) Zatem.... Odpowiedz Link Zgłoś
tekla.ja Re: dla nastolatka w sam raz 13.07.13, 08:02 moj syn również czyta Kinga... czyta rowniez powiesci Andrzeja Pilipiuka ( ten Jakub Wędrowycz! ).... no, i niezmiennie u niego Sapkowski.... ostatnio odkrył S. Eriksona i jego "Malazanską księgę poległych" Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Życie nie kończy sie na Kingu 13.07.13, 12:25 Proponuję "Jakiś potwór tu nadchodzi" (www.biblionetka.pl/book.aspx?id=124713) i "Chłopięce lata" (www.biblionetka.pl/book.aspx?id=3710). Obie książki świetne. Odpowiedz Link Zgłoś