marcinkozuch 13.08.04, 23:08 Czytaliście to, a czytaliście tamto, a może byście doradzili, a zobaczcie jaki ja oczytany (a)... Wcale nie myślę, aby internet był takim genualnym wynalazkiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Woda Re: Jakie to forum pretensjonalne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 23:20 Należy się spodziewać, że na forum "Książki" przeważającym ilościowo czasownikiem w treści postów będzie jednak "czytać" odmieniane w każdej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabalek Re: Jakie to forum pretensjonalne! 13.08.04, 23:27 Posądzacie człowieka o to,że malkontent a to tylko pomyłka, chciał napisać profesjonalne a zrobiło się pretensjonalne. To przez ten internet, który wynaleziono w Genui i jest taki trochę genualny. Pozdrawiam zucha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lampka nocna brawo hrabalek! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 23:37 i jeszcze raz brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: brawo hrabalek! 14.08.04, 21:02 jeszcze parę takich tekstów i sie oswiadczę... Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryske Jakie to forum pretensjonalne! IP: *.telia.com 14.08.04, 20:31 Po prostu zbieraja sie tu ludzie, ktorzy lubia czytac! Ja nareszcie znalazlam forum gdzie rozmowy sa spokojne, nikt nikogo nie obraza, najwyzej zartuje sobie troszke. Na dodatek to kopalnia ciekawych tytulow i autorow. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Jakie to forum pretensjonalne! 15.08.04, 11:21 nio to po co siedzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś