a.adas 26.08.04, 02:29 nic wielkiego mała rzecz, a cieszy małe jest piękne jakieś sugestie? (proszę tylko nie liczyć na to, że wszystko rozumiem) adas Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: itek Re: Natasza Goerke "Fractale" IP: *.pomorzany.v.pl 26.08.04, 08:20 dno i strata czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Natasza Goerke "Fractale" IP: *.chello.pl 26.08.04, 10:38 hmmm mi sie ogromnie podobalo gdyby ktos mial a nie lubil, to ja chetnie odkupie (kubissimo@go2.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Natasza Goerke "Fractale" 26.08.04, 13:43 Ja mam tegoroczne wydanie Prószyńskiego: www.proszynski.pl/asp/fiszka.asp?ksiazka_id=3052 Niektóre opowiadania genialne, niektórych (weiększosci?) nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Natasza Goerke "Fractale" IP: *.chello.pl 26.08.04, 15:25 ojacie! nie wiedzialem, ze wznowili jejuni, biegne do pruszynskiego!!! dzieki za info. widac dlugoterminowe pobyty na obczyznie szkodza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Natasza Goerke "Fractale" 26.08.04, 22:38 ty kubu nie leć do Prószyńskiego, tylko do nowej księgarni koło kina Femina, którą własnoręcznie zaopatruję i rzeczony tytuł tam jest. A tak by the way, to musimy sie spotkać, abys odzyskał swoje vhs-y. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Natasza Goerke "Fractale" 26.08.04, 23:44 oj nie ja mam moja ulubiona ksiegarenke Proszynskiego przy pl. Unii Lubelskiej kiedys pracowalem obok (po drugiej strony Bagateli) i co miesiac w dniu wyplaty zostawialem tam troszke pieniazkow i wynosilem cale torby ksiazkowych zakupow no i tak jakos do dzis jestem im dosyc wierny :) co do kaset to sie zglosze, ale to kiedys we wrzesniu, bo na razie musze sie skupic na prmgr i w zwiazku z tym mam syndrom ksiezniczki zamknietej w wiezy i przykutej do komputera ;) pzdr :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Whiley Re: Natasza Goerke "Fractale" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:14 Uwielniam Nataszę Goerke, chyba w Polsce takiej drugiej za świecą szukać. ps.O jej prozie napisałem pracę magisterską ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bobofruit99 Re: Natasza Goerke "Fractale" 27.08.04, 12:13 Whiley, ja wiem, że napisałeś, ale podzieliłbyś się spostrzeżeniami publicznie - warto popularyzować taką tfoorczość. Odpowiedz Link Zgłoś
clevera jesli warto... 27.08.04, 21:02 A ona u mnie stoi na polce i czeka na swoja kolejke, ale po waszych wypowiedziach, zabieram sie do czytania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: Natasza Goerke "Fractale" IP: *.utp.pl 28.08.04, 11:52 mnie Fractale zawiodly baardzo, a apetyt mialem zaostrzony po Opowiadaniach z plazmy Odpowiedz Link Zgłoś